نوشته شده توسط : worldmarketing

 

همانطور که مثال ها نشان می دهد، بازاریابی چند کاناله و چند کاناله شباهت های زیادی با هم دارند. به همین دلیل، تشخیص آنها در یک نگاه دشوار است. بنابراین، در اینجا موارد مهمی وجود دارد که آنها را از یکدیگر متمایز می کند:

 

بازاریابی چند کاناله از چندین کانال مجزا استفاده می کند.

بازاریابی بین کانالی از چندین کانال متصل استفاده می کند.

بازاریابی چند کاناله برند محور است و بر کمپین های فردی مانند «به اشتراک گذاری این محتوا»، «خرید این محصول» یا «این لینک را کلیک کنید» تمرکز دارد.

بازاریابی بین کانالی مشتری محور است و پیام های یکپارچه تری را در همه کانال ها ارائه می دهد. این پیام ها نیازهای مشتری را برطرف می کند. به عنوان مثال کوپن الکترونیکی برای استفاده در فروشگاه فیزیکی یا فضای آنلاین یا ارسال تبلیغ کالای مرتبط پس از خرید کالای اصلی.

بازاریابی چند کانالی تعاملی نیست و ارسال پیام از این طریق فقط برای انتقال پیام برند به مصرف کننده است.

بازاریابی بین کانالی بسیار تعاملی است و شامل ارسال پیام به مشتری، گوش دادن به نیازهای مصرف کننده و دعوت به اقدام برای رفع نیازهای خاص آنها می شود.

بازاریابی چند کاناله یک اصطلاح کلی است که تمام استراتژی های بازاریابی کانالی، از جمله بازاریابی بین کانالی و بازاریابی یکپارچه را در بر می گیرد.

بازاریابی چند کاناله برای شرکت‌های انعطاف‌پذیرتر که بازار بزرگ‌تری را پوشش می‌دهند مناسب است، زیرا ریسک کمتری دارد.

بازاریابی بین کانالی برای کمپین هایی که گروه های خاصی از مشتریان را هدف قرار می دهند ایده آل است.

در نهایت، تفاوت اصلی بین بازاریابی چند کاناله و چند کاناله در نحوه تعامل آنها با مشتریان است. بازاریابی چند کاناله کم خطر است اما چندان برای مصرف کننده پسند نیست، اما بازاریابی چند کاناله تعاملی تر است و مشتریان را در اولویت قرار می دهد. روش مناسب برای شرکت شما به اهداف کوتاه مدت و بلند مدت، محصولات و خدمات، بودجه و اندازه تیم شما بستگی دارد.



:: بازدید از این مطلب : 95
|
امتیاز مطلب : 33
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : چهار شنبه 22 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : worldmarketing

 

بازاریابی چند کاناله یک روش رایج برای دستیابی به مشتریان از طریق چندین کانال آنلاین و آفلاین است. کانال‌های دیجیتال شامل وب‌سایت‌ها، ایمیل‌ها، ویدیوهای ویروسی، کمپین‌های رسانه‌های اجتماعی، بازاریابی تأثیرگذار، اپلیکیشن‌ها و GPS است. کانال‌های سنتی و آفلاین شامل پست مستقیم، بازاریابی تلفنی، کوپن، تبلیغات چاپی یا تجربه‌های درون فروشگاهی است. برندها می توانند با گزیده ای از این روش ها خود را به مخاطب معرفی کنند یا راه های جدیدی برای ارتباط با مشتریان فعلی و بالقوه ایجاد کنند.

 

مهمتر از همه، بازاریابی چند کاناله به شدت بر برند متمرکز است. یعنی معمولا هر کانال هدف خاصی دارد. به عنوان مثال، یک شرکت ممکن است از یک کانال برای معرفی برند به مشتریان بالقوه و از کانال دیگر برای فروش محصول یا خدمات به مشتریان فعلی استفاده کند. به همین دلیل، کانال‌های بازاریابی چند کاناله تا حد زیادی منزوی هستند و مصرف‌کنندگان نمی‌توانند به راحتی از یک کانال به کانال دیگر نقل مکان کنند و تجربه یکپارچه از آن برند را در همه کانال‌ها به طور همزمان داشته باشند.

 

اگرچه کانال های استراتژی چند کاناله معمولا مجزا هستند و استراتژی هر کانال منحصر به فرد است، اما اکثر برندها کار خود را با این روش شروع می کنند. کسب و کارهای کوچکتر با منابع محدود ممکن است با این روش به جای استفاده از بازاریابی یکپارچه با منابع بزرگ راحت تر باشند.

 

استراتژی omnichannel یک زمینه آزمایش عالی است و به برندها اجازه می دهد تا ایده های جدید را بدون تأثیر منفی بر استراتژی کلان خود کشف کنند. هنگامی که یک روش بازاریابی کار می کند، برند می تواند کانال های دیگری را اضافه کند و آنها را به هم متصل کند تا تجربه مشتری جذاب تری ایجاد کند.

2. بازاریابی متقابل چیست؟

بازاریابی بین کانالی، مانند بازاریابی چند کاناله، از چندین کانال استفاده می کند، اما بیشتر مشتری محور است و کانال های مختلف را به یکدیگر پیوند می دهد تا تجربه کاربری بهتری ارائه دهد. شاید برندها بر رفتار مشتری از جمله عادات خرید یا فعالیت آنها در رسانه های اجتماعی نظارت می کنند و محتوایی تولید می کنند که بیشتر مورد پسند کاربران باشد. در نتیجه، مشتریان می توانند راحت تر بین کانال ها حرکت کنند و تعامل آنها با برند بهبود می یابد.

 

با این حال، باید بدانید که اگرچه بازاریابی چند کاناله یکپارچه تر از بازاریابی چند کاناله است، اما همیشه 100٪ یکپارچه نیست. برای مثال، بیشتر برندها می‌توانند کانال‌های آنلاین خود مانند وب‌سایت، ایمیل و کمپین‌های رسانه‌های اجتماعی را به هم متصل کنند، اما اتصال همه آنها به تجربیات آفلاین مانند خرید در فروشگاه دشوار است و همه برندها در آن خوب نیستند. با این حال، استراتژی بازاریابی متقابل از یک استراتژی چند کاناله منطقی تر است و هدف نهایی اکثر برندها ایجاد یک استراتژی بازاریابی یکپارچه است که تجربه مشتری ثابت و ثابتی را ارائه می دهد.



:: بازدید از این مطلب : 100
|
امتیاز مطلب : 29
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : چهار شنبه 22 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : worldmarketing

 

با توجه به اینکه ما به عنوان تیم محتوایی وب سایت Modir.Tv در این زمینه تحقیقات زیادی انجام داده ایم، به طور کلی بازاریابی در بهترین تعریف خود شامل تاکتیک هایی است که خرید کوتاه مدت و کمیت خرید را تشویق می کند و از نظر حجم، سهم و سود قابل اندازه گیری است. .

 

مفهوم اصلی بازاریابی را دریابید!

تعریف بازاریابی توسط موسسه چارتر توانسته مفهوم بازاریابی را به صورت زیر بیان کند:

 

شناسایی آنچه مردم می خواهند و حاضرند برای آن هزینه کنند یا مشکلی که می خواهند حل شود.

توسعه محصول یا خدماتی که آن نیاز را برآورده می کند و سپس تبلیغ آن به گونه ای که مخاطب از وجود آن آگاه شود.

ضرورت بازاریابی چیست؟ چرا باید بازاریابی کنیم؟

صرف نظر از اندازه کسب و کار شما، از یک شرکت نوپا گرفته تا یک شرکت بزرگ با یک برند شناخته شده، یا هر نوع سازمان یا موسسه ای که اهداف تجاری یا غیرانتفاعی دارد، باید بازاریابی انجام دهید تا خود را جذب کنید. مشتریان بالقوه.

 

طبیعی است که در هر مقیاس از کسب و کارهایی که نام بردیم، روش عمل شما نسبت به وضعیت بازار، قدرت رقبا و نقاط ضعف و قوت برند محصولات یا خدمات شما متفاوت خواهد بود. همچنین اگر شما یک استارتاپ هستید، باید بدانید که بازاریابی اساس کار شماست تا امکان رشد و توسعه ایده جدید خود را فراهم کنید تا آن را به مخاطبان و کاربرانی که مدل کسب و کار خود را برای رفع نیازهای آن ها ارائه کرده اید، معرفی کنید.

 

اهداف برندسازی را با تکنیک های بازاریابی انجام دهید

اگر بخواهیم رابطه بازاریابی و برندسازی را به ساده ترین شکل بیان کنیم، باید بازاریابی را مجموعه ای از ابزارها و تکنیک هایی بدانیم که برای اشتراک گذاری و معرفی هر چه بیشتر یک برند به کار می رود. بنابراین برندسازی یا برندسازی با مجموعه ای از روش ها برای ارتقای برند یک کسب و کار از بازاریابی برای ایجاد آگاهی و اعلام پیام برند به مخاطبان هدف نیز استفاده می کند.

بنابراین بازاریابی بخشی جدایی ناپذیر از نام تجاری کسب و کار شما است و به شما کمک می کند تا قولی را که می خواهید مشتریان فعلی و بالقوه شما در مورد آن بدانند، بیان کنید.



:: بازدید از این مطلب : 95
|
امتیاز مطلب : 37
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : چهار شنبه 22 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : worldmarketing

در اینجا پنج ایده برای ایجاد یک برنامه بازاریابی موفق وجود دارد:

تحقیق و تحلیل بازار

بسیاری از شرکت ها نمی توانند برنامه های خود را از طریق تحقیقات بازاریابی و تجزیه و تحلیل شکل دهند. هدف شما از تحقیقات بازاریابی این است که شرکت و مخاطبان هدف خود را بشناسید. هر صاحب کسب و کاری می تواند از طریق منابع مختلف برای تحقیق کامل به پایگاه داده آنلاین دسترسی داشته باشد.

تقسیم بندی بازار خود را بشناسید

در مراحل ابتدایی برنامه بازاریابی خود، شروع به تعریف بخش های مختلف بازار کنید. تصویر محصول و برند خود را تعریف کنید، محصول یا خدمات خود را قیمت گذاری کنید، کانال های توزیع را تعریف کنید و ایده های تبلیغاتی ایجاد کنید. بخش های مختلف کسب و کار شما باید هم قابل اندازه گیری باشد و هم با سایر بخش های بازار متفاوت باشد.

 

 

 اهداف کوتاه مدت و بلند مدت

اگر هدف کسب و کار شما افزایش درآمد است، پس چه روش های بازاریابی قرار است این هدف را محقق کند؟ این شامل نقشه برداری عملی از اهداف کوتاه مدت و بلندمدت از طریق پیش بینی هزینه، تجزیه و تحلیل نقطه سر به سر و هرگونه تغییر یا اصلاحی است که ممکن است در آینده رخ دهد. با تعیین اهداف، می توانید استراتژی های بازاریابی و برنامه بازاریابی شرکت خود را برای رسیدن به این اهداف پیش ببرید.

 

 

 

نقاط ارزشی متفاوت از سایرین

شرکت شما چه چیزی را ارائه می دهد که دیگران ارائه نمی دهند؟ چه ارزشی برای کاربران خود قائل هستید؟ بخش های مختلف بازار خود را به خاطر بسپارید و فکر کنید، نقاط تفاوت همیشه در مورد کارایی فنی نیستند، بلکه می توانند جنبه هایی مانند قیمت و ارزش نیز باشند.

 

 

 

استراتژی های بازاریابی خود را تعریف کنید

استراتژی ها نحوه ایجاد یک برنامه بازاریابی موفق برای شرکت ها هستند. چه موضعی برای شرکت خود در برابر شرکت های رقیب در نظر دارید؟ بهترین چشم انداز شما برای دستیابی به اهدافتان کدام بازارهای هدف هستند؟ بدون ایجاد یک استراتژی بازاریابی دقیق، برنامه بازاریابی شما به درستی اجرا نمی شود.

 

 

 

پنج نکته کلیدی نهایی: چگونه یک برنامه بازاریابی موفق برای شرکت خود ایجاد کنید:

برای دستیابی به موقعیت شرکت و شناسایی مخاطبان خود، تحقیقات و تحلیل بازار انجام دهید.

بخش های مختلف بازار را شناسایی کنید.

اهداف عملی کوتاه مدت و بلند مدت تعیین کنید.

چه مزیت هایی دارید که رقبای شما ندارند؟

با ایجاد یک استراتژی بازاریابی مشخص کنید که چگونه برنامه بازاریابی شما انجام خواهد شد؟



:: بازدید از این مطلب : 57
|
امتیاز مطلب : 34
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : worldmarketing

 

روش اول ایجاد نتایج و مفید ساختن محصول و رفع نیازهای مشتریان برای رسیدن به یک نتیجه خاص است. این رویکرد مستلزم آن است که شما چیزی را به مشتریان ارائه دهید که آنها نیاز دارند و می توانند برای رسیدن به اهداف دیگر خود از آنها استفاده کنند. یک مثال خوب بیل یا گاوآهن است که هر دو ارزش عملکردی بالایی دارند، اما ممکن است هدفی که مشتری در ذهن دارد، نباشد. حتما این ضرب المثل را شنیده اید که می گویند: «مردم مته نمی خرند، آنها سوراخ هایی روی دیوار می خرند.

 

یکی از صنایع جدیدی که بر اساس ارزش نتیجه یا نیاز ایجاد شد، پست فدکس است. سال‌ها قبل از اینکه اپل صنایع کاملاً جدیدی را برای آی‌پاد، آیفون و آی‌پد ایجاد کند، فدرال اکسپرس صنعتی برای پست‌های یک شبه ایجاد کرد که پیش از آن هیچ‌کس دیگری وجود نداشت. با توجه به کندی نامه های معمولی، فرد اسمیت، بنیانگذار فدکس، نیاز شدیدی به ارسال نامه ها و بسته ها به سرعت و یک شبه احساس کرد.

 

امروز به بازار خود نگاه کنید. خواسته ها و نیازهای مشتریان فعلی و بالقوه شما چیست و در ماه ها و سال های آینده حاضرند برای چه چیزی بپردازند؟ به گفته پیتر دراکر "روندها از هر چیز دیگری مهمتر هستند". روند تقاضای مشتری در بازار شما چگونه است؟ اگر بتوانید با دقت به این سوال پاسخ دهید، اغلب می توانید از رقبای خود پیشی بگیرید و حتی قبل از ظهور آن بر بازار جدیدی تسلط پیدا کنید.

 

 

 

2. قیمت گذاری مناسب

دومین روش موفق بازاریابی، تغییر قیمت است. با قیمت گذاری محصولات و خدمات در دسترس مشتریان، می توانید بازارهای کاملا جدیدی ایجاد کنید که در حال حاضر وجود ندارند.

 

پس از چندین دهه مبارزه مالی، هنری فورد به دلیل این بینش نادر به یکی از ثروتمندترین مردان جهان تبدیل شد. او متوجه شد که با تولید انبوه خودروها، می‌تواند قیمت را تا حدی پایین بیاورد که اکثر آمریکایی‌ها توانایی خرید آن را داشته باشند. او برای رسیدن به این هدف، روند تولید و مصرف انبوه را برای همیشه تغییر داد.

 

بسیاری از شرکت‌ها توانسته‌اند با تعیین قیمت‌هایی که در محدوده مالی تعداد بیشتری از مشتریان است، رهبر بازار شوند. ما متوجه شده ایم که هر چه سهم بازار شما بیشتر باشد و هزینه های تولید شما کمتر باشد، می توانید قیمت های کمتری را برای محصولات خود در نظر بگیرید. ژاپنی ها سال هاست که هنرمندانه از این استراتژی استفاده می کنند. آنها برای به دست آوردن سهم بازار، قیمت محصولات و خدمات خود را تا حد امکان پایین می آورند.

 

سپس پس از به دست آوردن سهم بازار، از صرفه جویی در مقیاس استفاده می کنند و محصولات خود را با قیمت بسیار پایین تری تولید می کنند.

سپس با تعیین قیمت های پایین تر و افزایش مجدد سهم بازار، این پس انداز را به مشتریان منتقل کرده و به تدریج بر تمامی بازارهای هدف تسلط پیدا می کنند.

3. شرایط واقعی مشتری

سومین استراتژی بازاریابی موفق، سازگاری با شرایط واقعی اجتماعی و اقتصادی مشتری است. سیرز که با ابداع سیاست ضمانت بازگشت بدون قید و شرط به بزرگترین خرده‌فروش عصر خود در صنعت طراحی کاتالوگ تبدیل شد، نمونه‌ای عالی از این استراتژی است.

 

تا آن زمان، شرایط واقعی مشتری این بود که اگر محصولی را می خرید که کار نمی کند یا سالم نیست، باید آن را تحمل کنید. سیرز متوجه شد که برای غلبه بر این مانع بزرگ برای خرید، باید محصولات خود را با شرایط واقعی مشتری تطبیق دهد. این امر منجر به انقلابی در تجارت و خرده فروشی شد.

 

هر محصول یک «مزیت کلیدی» دارد که دلیل اصلی خرید مشتری است و همچنین باعث ایجاد یک «ترس کلیدی» می شود که مشتری را از خرید آن باز می دارد.

 

به عنوان مثال، مشتریان به شدت ریسک گریز هستند. آنها از پرداخت پول زیاد، دریافت محصول بد، از دست دادن پول و مجبور شدن به تحمل چیزی که برای اهداف آنها مناسب نیست می ترسند. ترس آنها هر چه باشد، دلیل اصلی عدم خرید محصولات و خدمات به هر قیمتی است.

 

وقتی بر مزیت کلیدی تاکید می کنید و مشتری با خرید محصول یا خدمات شما ارزش افزوده منحصر به فردی دریافت می کند و ترس بزرگ او از بین می رود، می توانید بازار بزرگی برای فروش محصولات خود پیدا کنید.

 

 

4. ارزش واقعی را ارائه دهید

چهارمین روش بازاریابی موفق، ارائه «ارزش واقعی» به مشتری است. ارزش واقعی در نظر مشتریان را می توان از طریق تماس نزدیک با آنها تعیین کرد.

 

شرکت IBM نمونه ای عالی از اجرای این روش است. در دوران اوج خود، این شرکت بر 80 درصد بازار کامپیوتر جهان تسلط داشت. IBM متوجه شد که در زمینه تجهیزات پیشرفته و گران قیمت که صدها هزار یا میلیون دلار به فروش می رسند، عملکرد رایانه عامل جذب خریداران نیست، بلکه اطمینان از خدمات پس از فروش و تعمیر سریع عامل اصلی است که آنها را جذب می کند.

 

آی‌بی‌ام نه تنها محصولات رایانه‌ای در سطح جهانی تولید کرد، بلکه این اطمینان را به شما داد که در هنگام خرید محصولی از این شرکت، در صورت بروز هر گونه نقص یا خرابی، بهترین خدمات پشتیبانی دنیا را در اختیار شما قرار دهد. این "ارزش واقعی" بود.



:: بازدید از این مطلب : 88
|
امتیاز مطلب : 31
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : worldmarketing

 

1. تخصص

تخصص به معنای تمرکز تمام تلاش ها بر روی یک محصول، خدمات، مشتری، بازار یا حوزه فناوری خاص است که "نیروی محرک" بازاریابی، فروش و فعالیت های تجاری است. می توان در یک محصول خاص متخصص شد و ارزش افزوده منحصر به فردی را در آن گروه محصول ارائه داد که بهتر، سریعتر، ارزان تر و برتر از رقبا باشد. همچنین می توانید خدمات تخصصی ارائه دهید. شما می توانید خدمات خاصی را به گروه خاصی از بازار ارائه دهید که بهتر، ارزان تر، راحت تر و جذاب تر از خدمات رقبا باشد. شاید شما یک متخصص مشتری محور مانند والمارت باشید. والمارت بر مشتریانی متمرکز است که «با حقوق زندگی می‌کنند». ایده اولیه سام والتون ارائه محصولات خوب با قیمت های خوب برای اکثر مصرف کنندگان در آمریکا و سایر بازارها بود. شاید بازار خاصی را بر اساس حوزه تخصصی خود هدف قرار دهید. این بازار می تواند محلی، استانی، ملی یا حتی بین المللی باشد. اما زمانی که بازار خاصی را انتخاب می کنید، باید روی کسب تخصص در آن زمینه و ارائه چیزی ارزشمندتر از محصولات رقبا تمرکز کنید. شاید شما در یک فناوری یا حتی یک ویژگی خاص که رقبای شما فاقد آن هستند، تخصص دارید. بسیاری از شرکت ها از کانال توزیع تخصصی برای توزیع محصولات استفاده می کنند.

 

2. تمایز

این اصل نبض بازاریابی و دلیل اصلی موفقیت یا شکست کسب و کار است. منطقه تمایز جایی است که شما خود را از همه شرکت‌هایی که سعی در فروش محصول مشابه به مشتریان دارند جدا می‌کنید. اکنون تمرینی برای شما داریم: تصور کنید که همه رقبا به طور ناگهانی از بازار ناپدید می شوند و شما تنها عرضه کننده یک محصول یا خدمات خاص در بازار هستید. این چگونه فروش و سودآوری شما را تغییر خواهد داد؟ من معتقدم که این شما را به یکی از موفق ترین و سودآورترین مشاغل در صنعت خود و حتی جهان تبدیل می کند. سوال این است: چگونه می توانید محصول یا خدمات خود را به گونه ای متمایز کنید که مشتری فکر کند شما "تنها گزینه" خرید این محصول یا خدمات در بازار فعلی خود هستید؟

3. تقسیم بندی

امروزه بسیاری از متخصصان بازاریابی بر این باورند که آینده بازاریابی به توانایی تقسیم بندی دقیق بازار بستگی دارد. میلیاردها دلاری که هر ساله صرف تحقیقات بازار می‌شود، عمدتاً در تلاش است تا مشتریانی را که به‌جای تأمین‌کننده قبلی‌شان، محصول یا خدمات شما را خریداری می‌کنند، به‌دقت شناسایی کند. سوال این است که "مشتریانی که بیش از همه به تخصص، منحصر به فرد بودن یا برتری شما اهمیت می دهند و خواهان ویژگی ها و مزایای دقیقی هستند که شما قادر به ارائه آنها هستید، چه کسانی هستند؟" مشتری کامل یا ایده آل خود را چگونه توصیف می کنید؟ بازار هدف شما چه کسانی هستند؟ کدام افراد در اقیانوس مشتریان به دلیل ارزش افزوده منحصربفرد شما یا ارزش افزوده ای که با بهبود محصول یا خدمات خود ایجاد می کنید، تمایل و توانایی بیشتری برای خرید از شما دارند؟

 

ابتدا به "ویژگی های جمعیت شناختی" آنها نگاه کنید. سن، جنسیت، محدوده درآمد، تحصیلات، شغل یا تخصص مشتری ایده آل شما چیست؟ کجا زندگی می کند یا کار می کند؟ وضعیت خانوادگی یا ساختار خانواده او چگونه است؟ شاید قسمت دوم توصیف ایده آل مشتری مهمتر باشد. ما به این قسمت «ویژگی های روانی» می گوییم، یعنی آنچه در ذهن مشتری ایده آل می گذرد و بیشترین تأثیر را در خرید از شما، خرید از رقبای شما دارد یا خیر. اهداف و آرزوهای مهم مشتری بالقوه ایده آل چیست؟ خواسته ها، نیازها و انگیزه های او برای تصمیم گیری خرید چیست؟ چه امیدها، رویاها و آرزوهایی برای آینده دارد که با کمک محصول یا خدمات شما به واقعیت تبدیل شود؟ مشتری چه ترس، تردید یا نگرانی هایی دارد که باعث می شود محصول یا خدمات شما را نخرد؟ چه مشکلاتی در زندگی مشتری ایده آل شما وجود دارد که محصول یا خدمات شما به حل آنها کمک می کند؟ محصول یا خدمات شما چه نیازهایی را برآورده می کند؟ به مشتریان کمک می کند تا به چه اهدافی دست یابند؟ مشتری ایده آل چه دردی را دوا می کند؟

 

4. تمرکز کنید

تمرکز رکن چهارم استراتژی بازاریابی است که با تعریف واضح حوزه تخصص، تمایز و تقسیم بندی به دست می آید. شما می دانید چه چیزی را ارائه می دهید و چه چیزی را ارائه نمی دهید. شما می دانید که چرا مردم باید به جای رقبای شما از شما خرید کنند. شما مشتری ایده آل خود را شناسایی کرده اید. حال در مرحله چهارم باید بر مشتریانی تمرکز کنید که می توانند و در یک بازه زمانی معقول از شما خرید کنند. بهترین راه های ممکن برای تبلیغات و ارتباط با مشتریان ایده آل شما چیست؟ بهترین رسانه ای که به شما امکان می دهد با بیشترین تعداد مشتری با کمترین قیمت ممکن ارتباط برقرار کنید کدامند؟ مهمتر از همه، قدرتمندترین جاذبه های شما که باعث پاسخ سریع و حتی فوری به خرید می شوند، کدامند؟

 

یک طرح بازاریابی عالی چندین مزیت دارد. اول اینکه یک جریان دائمی از مشتریان مناسب را جذب می کند و رودخانه ای از مشتریان به سمت وب سایت یا دفتر شما سرازیر می شود. یک برنامه بازاریابی عالی بارها و بارها بر پیشنهاد فروش منحصر به فرد و "ارزش افزوده منحصر به فرد" شما تأکید می کند و به مشتریان یادآوری می کند که شما بهترین و تنها گزینه برای خرید یک محصول یا خدمات هستید. بازاریابی در بازار پر رقابت امروزی بسیار پیچیده و در عین حال بسیار ساده است. مشتریان ایده آل خود و نیازهای آنها را با دقت تعریف کنید. سپس راهی پیدا کنید تا آنچه را که می‌خواهند بهتر، سریع‌تر و ارزان‌تر از رقبا ارائه دهید.



:: بازدید از این مطلب : 87
|
امتیاز مطلب : 28
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : worldmarketing

نمونه ای از بازاریابی حضوری

بازاریاب حضوری یا بازاریاب غیر حضوری (فروشنده حضوری و فروشنده غیر حضوری) یک سری فرم های تماس ویژه با مشتری دارد. این فرم می تواند شامل موارد زیر باشد:

فرم تماس با مشتریان جدید: شامل کلیه اطلاعات تماس مشتری، نحوه خرید، میزان خرید و دفعات خرید مشتری... و هرگونه اطلاعات مربوط به خرید مشتری.

فرم سفارش از مشتری

اعتراضات شکل می گیرد. این فرم می تواند شامل نگرانی ها و اعتراضات مشتری باشد.

خدمات بازاریابی حضوری

این خدمات می تواند شامل راهنمایی و ارائه پیشنهادات بهتر برای کاهش استرس یا تسلط شما بر جلسات حضوری باشد. اگر پس از مطالعه این مقاله همچنان برای رفتن به جلسات حضوری مشکل دارید، می توانید از مشاوره رایگان ما استفاده کنید.

روش بازاریابی حضوری

یکی از روش های بازاریابی، بازاریابی حضوری است که می تواند تاثیر زیادی در فروش شما داشته باشد. روش بازاریابی حضوری به دلیل ارتباط مستقیم با مشتری و حضوری بودن با او مراحل فروش تلفنی یا سایر روش های بازاریابی را ندارد.

بسیاری از مردم فکر می کنند که اگر کسب و کاری راه اندازی کنند، هدف آن کسب و کار فقط سود است. مهمترین اصل یک تجارت فروش آن است. سود شرکت ها و کسب و کارها در جذب مشتری و حفظ آنها به هر شکل ممکن است. با کمی دقت در رفتارهای بازاریابی ما فروش بیشتری را تجربه کنید. بازاریابی حضوری یکی از موثرترین انواع ارتباط با مشتری است زیرا مشتری شما را می بیند و می تواند محصول شما را لمس کند یا حتی با آن کار کند.

از اینکه در مورد مقالات ما نظر می دهید تا به ما در بهبود نوشتن کمک کنید، سپاسگزاریم. اگر این مقاله را دوست دارید، می توانید pdf آن را از اینجا دانلود کنید.

(یک فروشنده خوب دو گوش و یک زبان دارد)

مهمترین تکنیک بازاریابی حضوری چیست؟

مهمترین چیز در بازاریابی حضوری این است که کمتر صحبت کنید و بیشتر گوش کنید. مشتری را با کلمات تکراری و گیج کننده خسته نکنید. شما باید مشتری را با چند سوال فنی به فکر وادار کنید.

در بازاریابی حضوری چه بگوییم؟

بهترین کار در بازاریابی حضوری، پرسیدن سوالاتی است که مشتری را با نیازهای او آشنا کند. آیا تا به حال از محصول خود استفاده کرده اید؟ چه مشکلاتی داشته و آیا حل شده است؟

قبل از رفتن به جلسه حضوری چه کنیم؟

حتما قبل از رفتن به جلسه از مشتری اطلاعات بگیرید و بدون مطالعه به جلسه نروید. اگر مشتری وب سایت یا شبکه اجتماعی دارد، نگاه کنید و اطلاعات کسب کنید و در جلسه نشان دهید که اطلاعاتی در مورد او دارید.



:: بازدید از این مطلب : 98
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 19 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : worldmarketing

برای فروشندگان، متقاعد کردن مشتریان با استفاده از تکنیک های فروش، قدرت مطلق است.

تکنیک های فروش حضوری می تواند به شرح زیر باشد:

ایجاد رابطه با مشتری. سعی کنید با حرکات چشم و لبخند به مشتری نشان دهید که چقدر برای او ارزش قائل هستید. تماس چشم به چشم نوعی ارتباط ناخودآگاه ایجاد می کند.

از دستت استفاده کن یک تحقیق نشان داد که مخاطبان 34 درصد از پیام را زمانی که گوینده از حرکات نمادین بدن استفاده می کند به خاطر می آورند، در حالی که این میزان زمانی که هیچ حرکات بدن استفاده نمی شود، 5 درصد است.

هنگام صحبت لبخند بزنید. مراقب باشید طوری لبخند نزنید که مشتری فکر کند به او می خندید.

مدیریت اعتراضات حتما به حرف و اعتراض مشتریان گوش دهید.

ایجاد رابطه اعتماد و صمیمیت

تکنیک های بازاریابی حضوری

به یاد داشته باشید که فروشنده ای که شخصاً به سراغ مشتری می رود باید ظاهری آراسته داشته باشد. سعی کنید رسمی به نظر برسید و مراقب خود باشید. اگر به خودتان اهمیت ندهید، مشتری هم قطعاً به شما اهمیت نخواهد داد.

در ملاقات حضوری سعی کنید از عطری خاص و خاطره انگیز استفاده کنید تا مشتری جذب این رایحه شود و همیشه در ذهن او بمانید. این باعث می شود مشتری احساس خوبی داشته باشد.

لحن صدای شما باید صمیمانه باشد. اگر روزی که با مشتری قرار ملاقات دارید، روز شما نیست و اعصابتان به هم ریخته است؟ تحت هیچ شرایطی به این قرار نروید زیرا مشتری به خوبی احساسات شما را درک می کند و این باعث می شود که مشتری احساس کند شما به کار خود علاقه ای ندارید و از روی اجبار با این جلسه موافقت کرده اید. مشتریان باهوش تر از شما هستند.

خود را برای یک جلسه خوب آماده کنید: اطلاعات اولیه شرکت را بدانید. هیچ بهانه ای برای عدم آگاهی از محصولات وجود ندارد. اگر از محصولات خود اطلاعی نداشته باشید، از مشتری چه انتظاری دارید؟ اگر نمی توانید محصول خود را به خوبی در جلسه ارائه دهید و شک دارید، این جلسه را از دست داده اید و ضرر کرده اید.

حتما وب سایت شرکتی را که با آن قرار ملاقات دارید بررسی کنید. مشتریان این شرکت چه کسانی هستند، چه کار می کنند، چه خدمات و محصولاتی دارند، با چه شرکت هایی قرارداد بسته اند؟ این اطلاعات می تواند به شما کمک کند در جلسه حرفه ای تر به نظر برسید و به مشتری بفهمانید که به او اهمیت می دهید.

برای وقت خود و مشتری ارزش قائل باشید.

زبان بدن را فراموش نکنید. از بدن خود برای جلب اعتماد مشتری استفاده کنید. بیاموزید که چه حرکاتی بر مشتری تأثیر می گذارد.

حتما به موقع در محل تعیین شده برای قرار حضور داشته باشید. دلیلی برای بی نظمی شما وجود ندارد.



:: بازدید از این مطلب : 83
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 19 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : worldmarketing

۱ _یکی از مهم‌ترین تکنیک‌های بازاریابی حضوری این است که فروشندگان باید بدانند چگونه این کلمه را به مشتری منتقل کنند. اما سعی کنید مکالمه را به سمتی که می خواهید هدایت کنید.

۲_یکی دیگر از تکنیک های بازاریابی چهره به چهره، گفتن داستان های فروش موفق است. سعی کنید داستان های فروش هیجان انگیزی را تعریف کنید.

۳_آیا همیشه به کار خود فکر می کنید؟ نسبت به کار خود اشتیاق داشته باشید. در مقابل مشتری قوی و با شور و اشتیاق در مورد محصول خود صحبت کنید. اگر نمی توانید و به محصول خود علاقه ندارید، به ملاقات مشتری نروید. اگر انگیزه کافی برای قرار ملاقات ندارید، به سمینارها یا خواندن کتاب های انگیزشی علاقه مند شوید. علاقه به کار.

۴_بگذارید مشتری صحبت کند. بدون وقفه صحبت نکنید و مشتری را اذیت نکنید، بگذارید مشتری خودش صحبت کند و صبر کنید تا مشتری تمام شود. یادتان باشد وسط حرف مشتری نپرید.

۵_قبل از رفتن به جلسه فروش حضوری، صحبت هایی که قرار است در این قرار رد و بدل شود را یادداشت کنید و قبل از رفتن متنی را که می خواهید ارائه دهید بخوانید و تمرین کنید. خودتان را جای مشتری بگذارید و بررسی کنید اگر جای مشتری فرضی بودید از خودتان خرید می کردید؟

۶_اگر برای رفتن به جلسه حضوری استرس دارید، حتما با یکی از کارمندان شرکت بازی کنید. یک نفر را انتخاب کنید و شروع به فروش بازی کنید. این تمرین خوبی است که هم گفتگوی خود را قوی تر بیان کنید و هم استرس خود را در حضور مشتری کاهش دهید.

۷_مشتری را به عنوان دوست خود در نظر بگیرید. رسمی و جدی نباشید و مانند فردی که عصا را قورت داده رفتار نکنید، خیالتان راحت باشد تا مشتری با شما احساس راحتی کند. جلسه را بسنجید و در صورت صلاح دید با مشتری شوخی های مناسب انجام دهید.

۸_اگر حافظه شما کم است، حتما یادداشت برداری کنید. مزایای یادداشت برداری: بیشتر روی جلسه تمرکز می کنید. تو بهتر گوش کن این نشان دهنده اهمیتی است که شما برای مشتری قائل هستید.

۹_مشتری را در تاریکی نگه ندارید. زمانی هست که شما از ته دل می خواهید محصول خود را بفروشید، اما گاهی مجبور می شوید مشتری را مجبور کنید.

۱۰_به روز باشید و تغییرات مشتری را متوجه شوید. اطلاعات عمومی خود را به روز نگه دارید و ظاهر و مکالمه مشتری را به خاطر بسپارید. دفعه بعد که به دفتر مشتری رفتید، اگر مشتری دستش شکسته است، این موضوع را مطرح کنید تا مشتری بداند که شما به او اهمیت می دهید.

۱۱_مثال بزنید: اگر خدمات مشابهی را در پروژه دیگری ارائه کرده اید و مشتری را راضی کرده اید، به مشتری فعلی بگویید یا اگر شرکت دیگری در صنعت مشتری فعلی از همان دستگاه ها یا خدمات استفاده می کند، عکس یا فیلمی را به او نشان دهید. مثالی از مکالمه با شرکتی بدهید که در مورد خدمات یا محصولات ما شک دارد: این شرکت نیز در مورد محصولات ما شک داشت اما محصول را امتحان کرد و به نتیجه رسید. مثال زدن یکی از قدرتمندترین سلاح های شماست.

۱۲_قرار ملاقات دوم را بگذار اگر در جلسه اول (نه) چیزی شنیده اید. اما اگر مردد یا مشتاق است، قرار بعدی را بگذارید.

۱۳_بهترین سیاست در فروش، گفتن حقیقت است. در مورد ویژگی های محصول خود که واقعا وجود دارد بگویید. اگر ویژگی های یک دروغ را به مشتری بگویید و او بعداً متوجه این دروغ شود، دیگر نمی تواند به شما و محصولات شما اعتماد کند.



:: بازدید از این مطلب : 80
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : worldmarketing

چه کسی از استراتژی بازاریابی محصول استفاده می کند؟

هر زمان که شرکتی بخواهد مشتریان بالقوه خود را از ویژگی های یک محصول جدید آگاه کند یا سطح آگاهی از محصولات موجود را گسترش دهد، می تواند از استراتژی بازاریابی محصول استفاده کند. شرکت باید مشخص کند که چه کسانی محصول را می خواهند یا به عبارت دیگر چه کسانی تمایل بیشتری به خرید و استفاده از محصول دارند. سپس تیم بازاریابی باید تعیین کند که مصرف کنندگان چقدر حاضرند برای محصول مورد نظر بپردازند و با جزئیات مشخص کنند که چه ویژگی هایی بهترین ارزش را برای محصول در نظر مصرف کنندگان ایجاد می کند. بازاریابی محصول به شرکت ها این امکان را می دهد که با چندین سناریو پیشنهادی، محصول را در دسترس مخاطبان کمتری قرار دهند و در فرآیند بهینه سازی قبل از عرضه محصول اصلی به بازار باشند. آنها باید نسخه های جدید محصول را آزمایش کنند و هر یک از متغیرهای محصول را قبل از عرضه گسترده محصول ارزیابی کنند.

شرکت های دانش بنیان و گروه های نوپا که مبتنی بر وجود یک محصول خاص هستند، می توانند از استراتژی بازاریابی محصول بیشتر از سایر شرکت های تولیدی استفاده کنند. از سوی دیگر، شرکت های تولیدی که می خواهند محصول جدیدی را روانه بازار کنند، می توانند علاوه بر استفاده از سایر استراتژی های بازاریابی، محصول را به بازار عرضه کنند و تجربه موفقی در جذب مشتری و فروش محصول داشته باشند.

به عنوان مثال، اگر یک صاحب کسب و کار کوچک بخواهد یک صابون جدید بر اساس فرمول قدیمی خانوادگی راه اندازی کند، می تواند با انجام اولین مرحله از فرآیند تحقیقات بازار، موثرترین روش های بازاریابی را برای محصول تعیین کند. او می تواند صابون را به جمعیت های مختلف مصرف کنندگان هدف، با قیمت های مختلف و در بسته بندی های مختلف عرضه کند و آن را به طور کاملا طبیعی در بازار هدف خود آزمایش کند تا بهترین ترکیب از ویژگی های محصول را بیابد. و مسیری را بیابد که فروش محصول را هر چه بیشتر افزایش دهد. با استفاده از این اطلاعات، صاحب کسب و کار می تواند هنگام آماده سازی محصول صابون برای توزیع انبوه، فروش را با اطمینان بیشتری هدف قرار دهد.



:: بازدید از این مطلب : 94
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : worldmarketing

استراتژی بازاریابی محصول شاخه ای از بازاریابی است که بر یافتن مشتری مناسب برای یک محصول خاص و ایجاد بستری جذاب برای عرضه آن تمرکز دارد. استراتژی بازاریابی محصول سعی دارد با استفاده از ترکیب مناسب تحقیق، طراحی و تبلیغات، اقدامات اساسی و موثر را در این راستا انجام دهد تا فروش فوق العاده محصول را تضمین کند. این یک استراتژی بازاریابی خاص نیست، بلکه یک جنبه اساسی از بسیاری از استراتژی های بازاریابی است که پتانسیل یک محصول خاص را برای فروش استثنایی به حداکثر می رساند.

به عنوان مثال، با وجود چالش‌های موجود در صنعت رایانه و بازی‌های ویدیویی و همچنین تولید کنسول‌های بازی، نینتندو از استراتژی بازاریابی محصول موفقی برای تثبیت خود در ذهن بازیکنان بازی‌های ویدیویی در آمریکا استفاده کرد. این شرکت تحقیقات بازار گسترده ای را روی این گروه از مصرف کنندگان انجام داد تا ابتدا مشخص کند که مشتریان اصلی آنها چه کسانی هستند و چگونه از محصول استفاده می کنند. آنها اولین نسخه از محصول را در شهر نیویورک منتشر کردند و اطلاعاتی در مورد خریدار محصول آنها جمع آوری کردند. همچنین، آنها بیشتر بررسی کردند که چرا خرید کردند، آنها به وضوح شناسایی کردند که چه عواملی در فرآیند خرید محصول نقش داشته است. با این اطلاعات، تیم بازاریابی نینتندو تصمیم گرفت با افزایش زیبایی بصری و تبلیغات که می تواند روند عرضه و عرضه محصول را در سراسر ایالات متحده تسهیل کند، تأثیر نقاط قوت محصول را افزایش دهد. در نهایت تمامی این عوامل منجر به عرضه محصولی مشتری پسند به بازار شد که دقیقا همان محصولی است که مشتری قصد استفاده از آن را داشته و انتظارات مشتری را به بهترین شکل ممکن برآورده می کند.

 

اقدامات اساسی برای برنامه ریزی استراتژی بازاریابی محصول

تحقیق و ارزیابی محصول: یک محصول خوب تنها در یک فروش موفق خود را تثبیت نمی کند. هفته‌ها و ماه‌ها قبل از عرضه محصول به بازار، باید زمانی را برای بررسی بازخورد محصول و خدمات خود با مسئولان توسعه محصول خود اختصاص دهید. استفاده از محیط تست و جامعه می تواند مفید باشد. و کوچکترین مشکلاتی که می شنوید می تواند بزرگترین پیشرفت ها را برای شما به ارمغان بیاورد.

داستان محصول: داستان محصول به معنای همه چیزهایی است که شما روزانه با آنها روبرو می شوید. سوالاتی مانند: چرا این محصول خوب است؟ به طور خاص چه نیازی را برطرف می کند؟ چه مزیتی نسبت به رقبای خود در بازار دارد؟ و در نهایت، چرا باید برای این محصول یا خدمات هزینه کرد؟

طرح راه اندازی: هیچ تیم بازاریابی محصولی بدون برنامه راه اندازی موفق نمی شود. محصول چگونه تمام می شود؟ چه کسی مسئول هر مرحله از تولید تا تحویل محصول است؟ جوامع تحت مشارکت: بازاریابی محصول باید شنیده شود! هر محصولی باید دیده و شنیده شود. به همین دلیل است که برای تیم بازاریابی مهم است که روی بازخورد بازار سرمایه گذاری کند. تماس با شرکا، اینفلوئنسرها و مشتریان برای بازخورد و بهبود یکی از مراحلی است که تیم بازاریابی محصول به صورت مستمر انجام می دهد.

فروش و خدمات پیش فروش: هنگامی که محصول آماده شد، تیم فروش آماده است تا استراتژی فروش خود را برای این فرصت تجاری جدید پیاده سازی کند. در اینجا، وظیفه تیم بازاریابی محصول این است که با کارکنان فروش در طول فرآیند فروش ملاقات کند و اطمینان حاصل کند که پیام و تبلیغات در نظر گرفته شده برای محصول تا اولین تماس فروش ثابت باقی می ماند.



:: بازدید از این مطلب : 93
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : worldmarketing

صنعت بازی های ویدیویی، که امروزه ده ها میلیارد دلار در سراسر جهان ارزش دارد، تقریباً در اواسط دهه 1980 در ایالات متحده متوقف شد. پس از افزایش مداوم در دهه 1970 و اوایل دهه 1980، درآمد بازی تا سال 1985 شروع به کاهش کرد و حدود 97 درصد کاهش یافت. احیای صنعتی بسیاری از شرکت ها و برندهای بزرگ در جهان را می توان به وجود یک محصول گره زد. به عنوان مثال، اگر بخواهیم مثالی مدرن بزنیم، بقای شرکت های بسیار موفقی مانند بلیزارد، مایکروسافت و سونی را به برندی با محصول عالی نسبت می دهند: نینتندو. تاثیر فروش این محصول به قدری زیاد است که می تواند نقش تعیین کننده ای روی هر یک از این شرکت ها داشته باشد. بنابراین استراتژی بازاریابی محصول می تواند به عنوان یک فرآیند اصلی و حیاتی برای این سه شرکت در نظر گرفته شود.

پس از انبوهی از علل و ایرادات مخرب در روند پیاده سازی شرکت، مانند شروع نادرست در حین عرضه محصول، مشکلات فنی و به ویژه تعاملات آسیب دیده با شرکت های توزیع، سرانجام نینتندو در سال 1985 تصمیم گرفت که بازی و دستگاه سرگرمی خود را به بازار عرضه کند. ایالات متحده. با وجود عدم موفقیت این برند در بازارهای هدف خود، نینتندو توانست توجه مخاطبان خود در آمریکا را به خود جلب کند و توانست میلیون ها کنسول بازی، حقوق بازی و لوازم جانبی سخت افزاری را در اختیار مصرف کنندگان مشتاق قرار دهد و آمار فروش آن به طور چشمگیری افزایش یابد. .

موفقیت محصول Nintendo Game System (NES) را می توان به اعتماد این شرکت به محصول ارائه شده نسبت داد. آنها توانستند در مدت زمان کوتاهی به موفقیت های چشمگیری دست یابند و این به این دلیل بود که نسبت به محصول خود اطمینان داشتند و همچنین می توانستند فرآیند اطلاع رسانی به مشتریان خود را به درستی انجام دهند. کاورهای جای دیسک بازی دارای گرافیک واقعی بودند و شخصیت های بازی را به طرز خارق العاده ای به تصویر می کشیدند و همچنین لوازم جانبی سخت افزاری با طراحی بصری روانه بازار می شد که همگی نشان از احترام این شرکت به مشتریان داشت. .

قبل از عرضه محصول و عرضه آن در سراسر کشور، نینتندو گروه های خاصی از مصرف کنندگان را هدف قرار داد که احتمالاً بیشترین تمایل را برای محصول نشان می دادند. آنها بیشتر محصول خود را به گروه های متمرکز کوچکتر تقسیم کردند و آزمایش های تحقیقاتی را روی هر یک از آنها انجام دادند تا رفتار هر یک را برای خرید و استفاده از محصول مشاهده کنند. نینتندو با بازاریابی تهاجمی محصول خود برای مصرف کنندگان خاص، کل صنعت را از لبه نابودی نجات داد و بسیاری از مخاطبان این نوع بازی های رایانه ای و سرگرمی را به بازار بازگرداند و در نتیجه سبک زندگی گروه بزرگی از نوجوانان و جوانان را تحت تأثیر قرار داد. . put تاثیر این اقدامات به دلیل اثربخشی محصول و استراتژی بازاریابی محصول بود که توانست آن را از سایر محصولات موجود در بازار متمایز کند. تمرکز ویژه بر ویژگی های محصول توانست آن را کاملا با رفتار مصرف کننده تطبیق دهد و با توجه به نیاز آنها روانه بازار شود.



:: بازدید از این مطلب : 98
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : worldmarketing

بازاریابی یک استراتژی است که توسط یک شرکت برای برقراری ارتباط با مشتریان استفاده می شود.

عملیات بازاریابی مشتریان را از ویژگی های مختلف محصولات و خدمات آگاه می کند.

شرکت ها به منظور جذب و جذب مشتری به سمت یک محصول یا خدمات در بازار هدف، روش های خلاقانه یا استفاده شده قبلی را برای رویارویی با رقبا و حضور در بازار آماده می کنند.

تعریف بازاریابی از دیدگاه انجمن بازاریابی آمریکا (AMA).

بازاریابی مجموعه ای از روش ها و فرآیندها به منظور برقراری ارتباط و انتقال پیشنهادات ارزشمند به مشتریان کالا و خدمات، ذینفعان و جامعه مورد نظر است.



:: بازدید از این مطلب : 94
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 12 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : worldmarketing

روش های بازاریابی در دنیای امروز به یک مفهوم بسیار گسترده تبدیل شده است. استفاده از انواع مختلف روش های بازاریابی می تواند برند شما را بسیار قوی تر کرده و نرخ تبدیل بسیار بالاتری ایجاد کند.

آیا این بدان معناست که همه انواع روش های بازاریابی باید به طور همزمان استفاده شوند؟ پاسخ منفی است.

استفاده از تمامی روش های بازاریابی باعث هدر رفتن زمان و منابع زیادی شده و قدرت برند را کاهش می دهد.

با این حال، هنگامی که با تمام گزینه های بازاریابی آشنا شدید، می توانید بهترین استراتژی بازاریابی را انتخاب کنید که مناسب کسب و کار شما باشد.

اما استراتژی که در مورد آن صحبت کردیم به چه معناست: استراتژی بازاریابی مجموعه ای از اقدامات است که برای جذب مشتریان و در نهایت هدایت آنها به سمت خرید انجام می شود. هر استراتژی بازاریابی برای دستیابی به اهداف مختلف طراحی شده است، به همین دلیل است که قبل از شروع باید اهداف بازاریابی خود را مشخص کنید.

 



:: بازدید از این مطلب : 94
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 12 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : worldmarketing

بسیاری از افراد نمی توانند تعریف صحیح و کاملی از اصطلاح بازاریابی دیجیتال ارائه دهند. این اصطلاح آنقدرها که به نظر می رسد پیچیده و مبهم نیست. در واقع هر نوع بازاریابی با هدف فروش محصولات و خدمات از طریق دستگاه های الکترونیکی بازاریابی دیجیتال نامیده می شود.

دیجیتال مارکتینگ حرفه جدیدی نیست. این رشته با ورود وسایل الکترونیکی به زندگی مردم شروع به شکل گیری کرد. اکثر مردم فکر می کنند که این نوع بازاریابی فقط به بازاریابی محتوا و شبکه های اجتماعی محدود می شود. در صورتی که این موارد تنها بخشی از دیجیتال مارکتینگ محسوب می شود و شامل تمامی زیر مجموعه های این حوزه نمی شود.

بازاریابی دیجیتال به صورت آفلاین و آنلاین انجام می شود. در پایان این مقاله به روش های بازاریابی آفلاین اشاره می کنیم اما در بیشتر موارد به انواع بازاریابی آنلاین می پردازیم زیرا بازاریابی آنلاین قسمت بزرگی از بازاریابی دیجیتال را در بر می گیرد. اگر می خواهید بازدهی بسیار بالایی در کسب و کار خود داشته باشید، باید هم روش های آفلاین و هم آنلاین را در نظر بگیرید.

اهمیت بازاریابی دیجیتال

ارتباط بین انسان و وسایل الکترونیکی روز به روز در حال افزایش است. در واقع، در برخی کشورها، کاربران بیش از 11 ساعت از فعالیت های روزانه خود را صرف تعامل با دستگاه های الکترونیکی می کنند. در آینده نزدیک استفاده از این وسایل در تمامی فعالیت های روزمره انسان نقش خواهد داشت. از این رو، اهمیت و تاثیر دیجیتال مارکتینگ روز به روز در حال افزایش است. بی توجهی به این موضوع جذب مشتری بیشتر را برای شما تقریبا غیرممکن می کند و در نتیجه کسب و کار شما از سایر رقبا عقب خواهد ماند. در ادامه به معرفی انواع بازاریابی دیجیتال می پردازیم. شما می توانید بهترین روش های دیجیتال مارکتینگ را با توجه به صنعت، کسب و کار و مشتریان خود انتخاب کنید و از این روش ها برای رشد و توسعه کسب و کار خود استفاده کنید.



:: بازدید از این مطلب : 89
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 12 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : worldmarketing

استراتژی کسب و کار در استراتژی بازاریابی خلاصه می شود. توانایی جذب مشتریان مناسب موفقیت کسب و کار را تعیین می کند. شما مسئول اتخاذ تصمیمات استراتژیک مهم برای کسب و کار خود هستید، به خصوص در چهار زمینه.

1. تخصص

تخصص به معنای تمرکز تمام تلاش ها بر روی یک محصول، خدمات، مشتری، بازار یا حوزه فناوری خاص است که "نیروی محرک" بازاریابی، فروش و فعالیت های تجاری است. می توان در یک محصول خاص تخصص یافت و ارزش افزوده منحصر به فردی را در آن گروه محصول ارائه داد که بهتر، سریعتر، ارزان تر و برتر از رقبا باشد. همچنین می توانید خدمات تخصصی ارائه دهید. شما می توانید خدمات خاصی را به گروه خاصی از بازار ارائه دهید که بهتر، ارزان تر، راحت تر و جذاب تر از خدمات رقبا باشد. شاید شما یک متخصص مشتری محور مانند والمارت باشید. والمارت بر مشتریانی متمرکز است که «با حقوق زندگی می‌کنند». ایده اولیه سام والتون ارائه محصولات خوب با قیمت های خوب برای اکثر مصرف کنندگان در آمریکا و سایر بازارها بود. شاید بازار خاصی را بر اساس حوزه تخصصی خود هدف قرار دهید. این بازار می تواند محلی، استانی، ملی یا حتی بین المللی باشد. اما زمانی که بازار خاصی را انتخاب می کنید، باید روی کسب تخصص در آن زمینه و ارائه چیزی ارزشمندتر از محصولات رقبا تمرکز کنید. شاید شما در یک فناوری یا حتی یک ویژگی خاص که رقبای شما فاقد آن هستند، تخصص دارید. بسیاری از شرکت ها از کانال توزیع تخصصی برای توزیع محصولات استفاده می کنند.

2. تمایز

این اصل نبض بازاریابی و دلیل اصلی موفقیت یا شکست کسب و کار است. حوزه تمایز جایی است که شما خود را از تمام شرکت‌هایی که سعی در فروش محصول مشابه به مشتریان دارند جدا می‌کنید. اکنون تمرینی برای شما داریم: تصور کنید همه رقبا به طور ناگهانی از بازار ناپدید می شوند و شما تنها عرضه کننده یک محصول یا خدمات خاص در بازار هستید. این چگونه فروش و سودآوری شما را تغییر خواهد داد؟ من معتقدم که این شما را به یکی از موفق ترین و سودآورترین مشاغل در صنعت خود و حتی جهان تبدیل می کند. سوال این است: چگونه می توانید محصول یا خدمات خود را به گونه ای متمایز کنید که مشتری فکر کند شما "تنها گزینه" خرید این محصول یا خدمات در بازار فعلی خود هستید؟

3. تقسیم بندی

امروزه بسیاری از متخصصان بازاریابی بر این باورند که آینده بازاریابی به توانایی تقسیم بندی دقیق بازار بستگی دارد. میلیاردها دلاری که هر ساله صرف تحقیقات بازار می‌شود، عمدتاً در تلاش است تا مشتریانی را که به‌جای تأمین‌کننده قبلی‌شان، محصول یا خدمات شما را خریداری می‌کنند، به‌دقت شناسایی کند. سوال این است که "مشتریانی که بیش از همه به تخصص، منحصر به فرد بودن یا برتری شما اهمیت می دهند و خواهان ویژگی ها و مزایای دقیقی هستند که شما قادر به ارائه آنها هستید، چه کسانی هستند؟" مشتری کامل یا ایده آل خود را چگونه توصیف می کنید؟ بازار هدف شما چه کسانی هستند؟ کدام افراد در اقیانوس مشتریان به دلیل ارزش افزوده منحصربفرد شما یا ارزش افزوده ای که با بهبود محصول یا خدمات خود ایجاد می کنید، تمایل و توانایی بیشتری برای خرید از شما دارند؟

ابتدا به "ویژگی های جمعیت شناختی" آنها نگاه کنید. سن، جنسیت، محدوده درآمد، تحصیلات، شغل یا تخصص مشتری ایده آل شما چیست؟ کجا زندگی می کند یا کار می کند؟ وضعیت خانوادگی یا ساختار خانواده او چگونه است؟ شاید قسمت دوم توصیف ایده آل مشتری مهمتر باشد. این قسمت را «ویژگی های روانی» می نامیم، یعنی آنچه در ذهن مشتری ایده آل می گذرد و بیشترین تأثیر را در خرید از شما، خرید از رقبای شما دارد یا خیر. اهداف و آرزوهای مهم مشتری بالقوه ایده آل چیست؟ خواسته ها، نیازها و انگیزه های او برای تصمیم گیری خرید چیست؟ چه امیدها، رویاها و آرزوهایی برای آینده دارد که با کمک محصول یا خدمات شما به واقعیت تبدیل شود؟ مشتری چه ترس، تردید یا نگرانی هایی دارد که باعث می شود محصول یا خدمات شما را نخرد؟ چه مشکلاتی در زندگی مشتری ایده آل شما وجود دارد که محصول یا خدمات شما به حل آنها کمک می کند؟ محصول یا خدمات شما چه نیازهایی را برآورده می کند؟ به مشتریان کمک می کند تا به چه اهدافی دست یابند؟ مشتری ایده آل چه دردی را دوا می کند؟

4. تمرکز کنید

تمرکز رکن چهارم استراتژی بازاریابی است که با تعریف واضح حوزه تخصص، تمایز و تقسیم بندی به دست می آید. شما می دانید چه چیزی را ارائه می دهید و چه چیزی را ارائه نمی دهید. شما می دانید که چرا مردم باید به جای رقبای شما از شما خرید کنند. شما مشتری ایده آل خود را شناسایی کرده اید. حال در مرحله چهارم باید بر مشتریانی تمرکز کنید که می توانند و در یک بازه زمانی معقول از شما خرید کنند. بهترین راه های ممکن برای تبلیغات و ارتباط با مشتریان ایده آل شما چیست؟ بهترین رسانه ای که به شما امکان می دهد با بیشترین تعداد مشتری با کمترین قیمت ممکن ارتباط برقرار کنید کدامند؟ مهمتر از همه، قدرتمندترین جاذبه های شما که باعث پاسخ سریع و حتی فوری به خرید می شوند، کدامند؟

برنامه بازاریابی شما

وقتی هفت بخش آمیخته بازاریابی را با چهار جزء استراتژی بازاریابی ترکیب کنید، در نهایت به یک برنامه بازاریابی عالی خواهید رسید.

یک طرح بازاریابی عالی چندین مزیت دارد. اول اینکه یک جریان دائمی از مشتریان مناسب را جذب می کند و رودخانه ای از مشتریان به سمت وب سایت یا دفتر شما سرازیر می شود. یک برنامه بازاریابی عالی بارها بر پیشنهاد فروش منحصر به فرد و "ارزش افزوده منحصر به فرد" شما تأکید می کند و به مشتریان یادآوری می کند که شما بهترین و تنها گزینه برای خرید یک محصول یا خدمات هستید. بازاریابی در بازار پر رقابت امروزی بسیار پیچیده و در عین حال بسیار ساده است. مشتریان ایده آل خود و نیازهای آنها را با دقت تعریف کنید. سپس راهی پیدا کنید تا آنچه را که می‌خواهند بهتر، سریع‌تر و ارزان‌تر از رقبا ارائه دهید.

 



:: بازدید از این مطلب : 52
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : worldmarketing

امروزه در هر کسب و کاری داشتن دانش و آگاهی یکی از ملزومات پیشرفت و موفقیت در آن کار و یا هر کار دیگری است، داشتن دانش در آن زمینه می تواند کمک شایانی به رشد و دستیابی به موفقیت کند. یکی از مهمترین موارد برای رسیدن به نتیجه در هر کسب و کاری، مدیریت و آگاهی در اصل بازاریابی و فروش است.

 

باید بدانیم که در رونق هر کسب و کاری، یکی از اساسی ترین کاربردهای موفق، فروش محصولات یا کالاهاست. و در این بین نمی توان گفت که جذب افراد و مشتریان بالقوه باعث ایجاد سابقه یا تجربه در نوع فروش می شود. حتی نمی توان گفت داشتن مدرک عالی هم باعث جذب مشتری می شود. بلکه باید گفت که فروش هنری است که با وجود دانش کسب شده در این زمینه یا اجرا، داشتن مهارت می تواند در رسیدن به موفقیت موثر باشد.

تعریف بازاریابی و فروش

یکی از نکات مهم در بازاریابی و فروش، تفاوت آنهاست که باید بدانیم نیاز به تخصص و کسب مهارت در هر یک به طور جداگانه دارد. برای رشد خوب در بخش کسب و کار، بهتر است در هر بخش جداگانه مدیریت در فروش و مدیریت در بازاریابی داشته باشید. در ادامه به تعریفی از مبحث بازاریابی و فروش اشاره خواهیم کرد تا با تفاوت این دو بخش آشنا شوید.

 

فروش: تبدیل آنچه برای فروش به پول است کار ساده ای است. در واقع همه افرادی که جذب محصول می شوند به مشتریان بالقوه ای تبدیل می شوند که برای خرید پول پرداخت می کنند و این ترغیب مشتریان به خرید و تبدیل شدن به مشتریان دائمی است. باید بگوییم هر کسب و کاری که محصولات و کالاهایی دارد و به مشتریان خدمات ارائه می کند، آن کالا یا کالا باید فروخته شود.

 

بر این اساس، فروشندگان در ارتباط نزدیکی که با مشتری برقرار می کنند، رضایت مشتری را جلب می کنند و اعتراض او را به خرید محصول تبدیل می کنند و با چانه زنی در مورد قیمت، مشتری را با رضایت به نتیجه دلخواه خود تبدیل می کنند. بازاریابی: هدف بازاریابی علاقه مند کردن مشتریان به خدمات یا محصولات و تشویق آنها به خرید محصول است.

آشنایی با وظایف بازاریابی و فروش

وظایف فروش:

1. ادامه مسیر بازاریابی

2. ایجاد رابطه و ایجاد اعتماد بین خریدار و مشتری

3. فروش ایجاد کنید

4. حفظ مشتری

وظایف بازاریابی:

1. اطلاعات و آگاهی

2. برقراری ارتباط

3. تبدیل مشتری واقعی به مشتری ثابت

4. اقدام و حفظ مشتری



:: بازدید از این مطلب : 44
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : worldmarketing

حفظ ارتباط با مشتریان یکی از اصول بازاریابی و فروش است. مدیران باهوش می دانند که بستن فروش به معنای پایان تجربه خرید برای مشتری نیست. دانستن مکان، نحوه و زمان خرید مشتریان برای سلامت بلندمدت شرکت مهم است.

در فروش پیچیده تر، به خصوص فروش B2B، تیم فروش اطلاعاتی را در مورد مشتریان بالقوه جمع آوری می کند که برای تجزیه و تحلیل وارد سیستم می شود. پس از انجام فروش، داده های مربوط به حساب آن مشتری طبقه بندی شده و این مشتری با سایر مشتریان گروه بندی می شود. این باعث ایجاد پایگاه مشتری در شرکت می شود. نرم افزارهایی وجود دارد که مدیر فروش را قادر می سازد تا داده های جمع آوری شده در مورد جزئیات مختلف فروش را تجزیه و تحلیل کند. مدیران از این اطلاعات برای هدایت تلاش های فروش به سمت مناطقی استفاده می کنند که بهترین نتایج را به همراه دارد. بسیاری از سیستم ها مدل های پیش بینی فروش را ارائه می کنند که فروش آینده را بر اساس روندهای فعلی پیش بینی می کند. این مدل ها همچنین میزان رضایت مشتری را ارزیابی می کنند. این داده‌ها برای تعیین اینکه چگونه مشتریان را از دست ندهیم و کجا انرژی را برای تقویت روابط بلندمدت متمرکز کنیم، بسیار مهم است.

گروه های فروش

اصول بازاریابی و فروش - گروه های فروش

شرکت هایی که در مناطق بزرگ مانند چندین استان یا کل کشور تجارت می کنند، معمولاً گروه هایی برای انجام فعالیت های فروش دارند. تراکم جمعیتی که کسب و کار نیازهای آنها را برآورده می کند تأثیر مستقیمی بر تعداد اعضای گروه دارد. شهرهایی مثل تهران، اصفهان، تبریز و ... هستند که به تنهایی نیاز به چندین نماینده فروش دارند. هماهنگی بین مناطق مختلف یکی از وظایف اصلی مدیر فروش است. او کسی است که تعیین می‌کند چه کسی هر قلمرو را پوشش می‌دهد و از هر قلمرو چه چیزی انتظار می‌رود، و او کسی است که مطمئن می‌شود هر یک از اعضای گروه شانس عادلانه‌ای برای فروش دارند. مدیر علاوه بر اهداف کوتاه مدتی که برای دستیابی به اهداف بلند مدت باید محقق شود، اهداف بلندمدت را نیز مشخص می کند. ایجاد انگیزه و رقابت برای دریافت پاداش یکی از موثرترین راه ها برای تشویق نمایندگان فروش برای دستیابی به اهداف تعیین شده است. قدردانی از آنها نیز یک انگیزه موثر است.

اگر یک کسب و کار چندین پیشنهاد ارائه دهد، گروه ها فرصت بیشتری برای فروش دارند. به گروه ها آموزش هایی در زمینه فروش متقابل (فروش محصولات مختلف به مشتریان)، گران فروشی و فروش محصولات مختلف داده می شود. این استراتژی ها شامل متقاعد کردن مشتریان برای خرید محصولات یا خدمات جایگزین یا اضافی است که شرکت ارائه می دهد. بسته‌بندی فروش زمانی اتفاق می‌افتد که سایر عناصر با قیمت پایین‌تری برای هر خرید اضافه شوند. همه این استراتژی ها زمانی بهترین کار را انجام می دهند که نمایندگان فروش نیازهای مشتری بالقوه را درک کنند.

تیم های فروش برای انجام فروش داخلی و خارجی سازماندهی شده اند. فروش خارجی شامل نمایندگانی است که به طور فعال به دنبال مشتریان هستند، مانند یک فروشنده دوره گرد سنتی، در حالی که اعضای داخلی، بازدیدکنندگانی را که به آنها مراجعه می کنند، مانند خرده فروشی ها، مدیریت می کنند. گروه‌هایی که برای فروش حضوری سازماندهی شده‌اند کانال‌هایی ایجاد می‌کنند که نیاز به منابع انسانی زیادی برای فروش دارند و گاهی اوقات برای بستن یک معامله به جلسات متعدد نیاز دارند. اگرچه جستجو (شناسایی سرنخ ها) را می توان به روش های دیگری انجام داد، اما تا زمانی که مشتری بالقوه برآورده نشود، خرید انجام نمی شود.

فروش تلفنی به صورت تلفنی انجام می شود. اگر کسب و کار محصول یا خدماتی را ارائه می دهد که به طور گسترده شناخته شده است، این تکنیک فروش می تواند موثر باشد زیرا نمایندگان فروش می توانند هر روز تماس های زیادی برقرار کنند. اینترنت احتمالاً کارآمدترین روش فروش است زیرا شما فقط به چند کارمند برای اداره یک منطقه بزرگ نیاز دارید، با این حال این روش ارتباطی گاهی محدود به نظر می رسد. مزیت تلفن این است که هم تماس های زیادی برقرار می کند و هم ارتباط دو طرفه موثرتری را امکان پذیر می کند.

 



:: بازدید از این مطلب : 59
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : worldmarketing

تبلیغات

برخی از مالکان کسب‌وکار، تصور می‌کنند که پس از راه‌اندازی و ساخت فروشگاه اینترنتی، کار مهم دیگری ندارند. پس از اینکه فروشگاه آنلاین خود را راه‌اندازی کردید، زمان آن رسیده که آن را به همه معرفی کنید. برخی از طریق شبکه‌های اجتماعی فروشگاه خود را تبلیغ می‌کنند، و برخی با راه‌اندازی کمپین‌های تبلیغاتی سعی در معرفی آن دارند.

 

علاوه بر شبکه‌های اجتماعی می‌توانید از سرویس ایمیل نیز، استفاده کنید و با ارسال ایمیل به مشتریان هدف آنها را از محصولات و تخفیفات جدید، آگاه کنید.

یکی از تاکتیک‌های خوب و مهم، تبلیغ در گوگل است. برخی از شرکت‌های میزبانی خصوصا آنهایی که سرویس فروشگاه‌ساز ارائه می‌کنند، امکاناتی را در اختیار شما قرار می‌دهند تا بتوانید سایت خود را در نتایج جستجوی گوگل، در رتبه‌های نخست قرار دهید. به عبارتی، هر زمان که شخصی محصول مرتبط با سایت شما را در گوگل جستجو می‌کند، نام سایت شما را در نتایج اولیه مشاهده می‌کند. پیشنهاد می شود مقاله مزایای تبلیغ در گوگل را مطالعه فرمایید.

 

برای اینکه فروشگاه اینترنتی موفق داشته باشید، بسیار مهم است که در پروسه راه‌اندازی آن، به همه بخش‌ها توجه کافی داشته باشید.

 

توصیه ما استفاده از هاست فروشگاهی است. صفر تا صد راه اندازی فروشگاه اینترنتی شما توسط متخصصین مربوطه انجام می‌شود و شما تنها بر روی فروش و تحویل محصولات خود، متمرکز خواهید بود



:: بازدید از این مطلب : 69
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : worldmarketing

انتخاب نام وب سایت برای ساخت فروشگاه اینترنتی

از مهم ترین اقدامات برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی، پس از تعریف محصول و خدمات و نیازمندی ها، این است که دامنه ای متناسب با نام برگزیده خود ثبت کنید. بنابراین قدم بعدی برای راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی، خرید دامنه سایت است.

 

یک دامنه ثبت کنید

نام دامنه همان نام مغازه شما در فروشگاه فیزیکی به حساب می اید. در واقع نام سایت شماست و مشتریان با وارد کردن آن در مرورگر سیستم یا گوشی همراه خود، وارد سایت شما می‌شوند. نامی برای سایت خود انتخاب کنید، که کوتاه و منحصربه‌فرد باشد و بتوان به راحتی آن را به خاطر سپرد. برای خرید دامنه، به سراغ شرکت‌های ثبت دامنه بروید و با بررسی نام‌های مختلف، نام مناسبی را ثبت کنید.

 

در هنگام ثبت دامنه، کمی خلاقیت به خرج دهید و نامی را انتخاب کنید که متناسب با کسب­ و­کار شما باشد.

محصول خود را شناختید، حالا ایده ساخت سایت فروشگاهی را پخته‌تر کنید

آیا شما به مغازه ای که نام و نشانی ندارد و فقط یک سری محصول در پشت ویترین چیده است، اعتماد می کنید؟ در مورد فروشگاه اینترنتی هم همین موضوع صادق است. پس برای حرفه خود ارزش قائل باشید و نام تجاری با برند خود را انتخاب کنید. نامی انتخاب کنید که در ذهن مشتری باقی بماند و در عین حال با بیزینسی که در حال راه اندازی فروشگاه اینترنتی آن هستید مرتبط باشد.

 

این نام برای شما همیشگی است، پس نامی را انتخاب کنید که همیشه برایتان تازگی داشته باشد.

 

در خصوص این مورد، کمی ‌در بازار جستجو و مشتریان هدف خود را مشخص نمایید. حتی در ابتدا می‌توانید، ایده خود را با دوستان و خانواده خود در میان بگذارید و نظرات افراد مختلف با سلیقه‌های متفاوت را، بسنجید.



:: بازدید از این مطلب : 58
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : worldmarketing

فروشگاه ساز، بهترین راه ساخت فروشگاه اینترنتی 

اگر فکر می­‌کنید مراحلی که برای ساخت فروشگاه آنلاین ذکر شد، مراحل پیچیده‌ای هستند، راه‌حل ما برای شما، استفاده از فروشگاه‌ساز است.

 

سریع‌ترین و ساده‌ترین روش برای راه‌اندازی فروشگاه آنلاین، استفاده از فروشگاه‌ساز است. با این روش، شما تنها با یک کلیک، یک سایت فروشگاهی خواهید داشت. سایت فروشگاه‌ساز امکانی است که بدون نیاز به دانش برنامه‌نویسی، به راحتی می‌توانید با استفاده از آن، یک سایت فروشگاهی طراحی کنید. با استفاده از این خدمات هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی خود را به حداقل می رسانید.

 

یکی از روش های ساخت فروشگاه اینترنتی این است که به جای اینکه سایت خود را بخش به بخش طراحی کنید، می‌توانید همه بخش‌ها را با استفاده از یک فروشگاه‌ساز ساده، به راحتی ایجاد کنید. استفاده از فروشگاه ساز، ارزان ترین روش راه اندازی فروشگاه اینترنتی است.

 

فروشگاه‌سازها به دو دسته تقسیم می‌شوند :

 

دسته اول، سرویس‌هایی هستند که یک میزبانی با قالب سایت فروشگاهی آماده در اختیار شما قرار می‌دهند. در حقیقت شما با تهیه یک هاست وردپرس و انتخاب یک قالب از پیش طراحی شده، یک سایت فروشگاهی دارید که تنها باید محصولات خود را به آن اضافه کنید و متون مربوط به فروشگاه خود را در آن، قرار دهید. در این حالت شما دیگر نیازی به طراح ندارید و مدیریت صفحات سایت را بر عهده می‌گیرید. البته در این روش، نیاز دارید کمی با مفاهیم سایت آشنایی داشته باشید.

دسته دوم، در این سرویس تمامی مراحل طراحی سایت فروشگاهی، طراحی و مدیریت سایت بر عهده شرکت میزبانی است. حتی ثبت قرارداد با بانک‌ها برای دریافت درگاه پرداخت نیز از سمت آنها، انجام خواهد شد. ضمن اینکه می‌توانید همیشه از مشاورین فنی و متخصصین دیجیتال مارکتینگ آنها برای گسترش هر چه بیشتر سایت خود، استفاده‌کنید. این نوع فروشگاه‌ساز ساده، بهترین و سریع‌ترین امکان برای ساخت یک فروشگاه‌اینترنتی است. برای درک مفهوم بازاریابی آنلاین، به مقاله digital marketing چیست رجوع فرمایید

اگر تجربه کافی از نحوه ساخت فروشگاه اینترنتی را ندارید، سرویس‌هایی وجود دارند که با استفاده از آن‌ها می‌توانید در کمترین زمان فروشگاه خود را راه‌اندازی کنید و محصولات خود را به فروش برسانید. ضمن اینکه، نیازی نیست با تکنینک‌های طراحی سایت آشنا باشید.

فروشگاه‌ساز، بهترین، سریع‌ترین و ارزان‌ترین روش برای راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی است



:: بازدید از این مطلب : 53
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 تير 1401 | نظرات ()