نوشته شده توسط : worldmarketing

نمونه ای از بازاریابی حضوری

بازاریاب حضوری یا بازاریاب غیر حضوری (فروشنده حضوری و فروشنده غیر حضوری) یک سری فرم های تماس ویژه با مشتری دارد. این فرم می تواند شامل موارد زیر باشد:

فرم تماس با مشتریان جدید: شامل کلیه اطلاعات تماس مشتری، نحوه خرید، میزان خرید و دفعات خرید مشتری... و هرگونه اطلاعات مربوط به خرید مشتری.

فرم سفارش از مشتری

اعتراضات شکل می گیرد. این فرم می تواند شامل نگرانی ها و اعتراضات مشتری باشد.

خدمات بازاریابی حضوری

این خدمات می تواند شامل راهنمایی و ارائه پیشنهادات بهتر برای کاهش استرس یا تسلط شما بر جلسات حضوری باشد. اگر پس از مطالعه این مقاله همچنان برای رفتن به جلسات حضوری مشکل دارید، می توانید از مشاوره رایگان ما استفاده کنید.

روش بازاریابی حضوری

یکی از روش های بازاریابی، بازاریابی حضوری است که می تواند تاثیر زیادی در فروش شما داشته باشد. روش بازاریابی حضوری به دلیل ارتباط مستقیم با مشتری و حضوری بودن با او مراحل فروش تلفنی یا سایر روش های بازاریابی را ندارد.

بسیاری از مردم فکر می کنند که اگر کسب و کاری راه اندازی کنند، هدف آن کسب و کار فقط سود است. مهمترین اصل یک تجارت فروش آن است. سود شرکت ها و کسب و کارها در جذب مشتری و حفظ آنها به هر شکل ممکن است. با کمی دقت در رفتارهای بازاریابی ما فروش بیشتری را تجربه کنید. بازاریابی حضوری یکی از موثرترین انواع ارتباط با مشتری است زیرا مشتری شما را می بیند و می تواند محصول شما را لمس کند یا حتی با آن کار کند.

از اینکه در مورد مقالات ما نظر می دهید تا به ما در بهبود نوشتن کمک کنید، سپاسگزاریم. اگر این مقاله را دوست دارید، می توانید pdf آن را از اینجا دانلود کنید.

(یک فروشنده خوب دو گوش و یک زبان دارد)

مهمترین تکنیک بازاریابی حضوری چیست؟

مهمترین چیز در بازاریابی حضوری این است که کمتر صحبت کنید و بیشتر گوش کنید. مشتری را با کلمات تکراری و گیج کننده خسته نکنید. شما باید مشتری را با چند سوال فنی به فکر وادار کنید.

در بازاریابی حضوری چه بگوییم؟

بهترین کار در بازاریابی حضوری، پرسیدن سوالاتی است که مشتری را با نیازهای او آشنا کند. آیا تا به حال از محصول خود استفاده کرده اید؟ چه مشکلاتی داشته و آیا حل شده است؟

قبل از رفتن به جلسه حضوری چه کنیم؟

حتما قبل از رفتن به جلسه از مشتری اطلاعات بگیرید و بدون مطالعه به جلسه نروید. اگر مشتری وب سایت یا شبکه اجتماعی دارد، نگاه کنید و اطلاعات کسب کنید و در جلسه نشان دهید که اطلاعاتی در مورد او دارید.



:: بازدید از این مطلب : 102
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 19 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : worldmarketing

برای فروشندگان، متقاعد کردن مشتریان با استفاده از تکنیک های فروش، قدرت مطلق است.

تکنیک های فروش حضوری می تواند به شرح زیر باشد:

ایجاد رابطه با مشتری. سعی کنید با حرکات چشم و لبخند به مشتری نشان دهید که چقدر برای او ارزش قائل هستید. تماس چشم به چشم نوعی ارتباط ناخودآگاه ایجاد می کند.

از دستت استفاده کن یک تحقیق نشان داد که مخاطبان 34 درصد از پیام را زمانی که گوینده از حرکات نمادین بدن استفاده می کند به خاطر می آورند، در حالی که این میزان زمانی که هیچ حرکات بدن استفاده نمی شود، 5 درصد است.

هنگام صحبت لبخند بزنید. مراقب باشید طوری لبخند نزنید که مشتری فکر کند به او می خندید.

مدیریت اعتراضات حتما به حرف و اعتراض مشتریان گوش دهید.

ایجاد رابطه اعتماد و صمیمیت

تکنیک های بازاریابی حضوری

به یاد داشته باشید که فروشنده ای که شخصاً به سراغ مشتری می رود باید ظاهری آراسته داشته باشد. سعی کنید رسمی به نظر برسید و مراقب خود باشید. اگر به خودتان اهمیت ندهید، مشتری هم قطعاً به شما اهمیت نخواهد داد.

در ملاقات حضوری سعی کنید از عطری خاص و خاطره انگیز استفاده کنید تا مشتری جذب این رایحه شود و همیشه در ذهن او بمانید. این باعث می شود مشتری احساس خوبی داشته باشد.

لحن صدای شما باید صمیمانه باشد. اگر روزی که با مشتری قرار ملاقات دارید، روز شما نیست و اعصابتان به هم ریخته است؟ تحت هیچ شرایطی به این قرار نروید زیرا مشتری به خوبی احساسات شما را درک می کند و این باعث می شود که مشتری احساس کند شما به کار خود علاقه ای ندارید و از روی اجبار با این جلسه موافقت کرده اید. مشتریان باهوش تر از شما هستند.

خود را برای یک جلسه خوب آماده کنید: اطلاعات اولیه شرکت را بدانید. هیچ بهانه ای برای عدم آگاهی از محصولات وجود ندارد. اگر از محصولات خود اطلاعی نداشته باشید، از مشتری چه انتظاری دارید؟ اگر نمی توانید محصول خود را به خوبی در جلسه ارائه دهید و شک دارید، این جلسه را از دست داده اید و ضرر کرده اید.

حتما وب سایت شرکتی را که با آن قرار ملاقات دارید بررسی کنید. مشتریان این شرکت چه کسانی هستند، چه کار می کنند، چه خدمات و محصولاتی دارند، با چه شرکت هایی قرارداد بسته اند؟ این اطلاعات می تواند به شما کمک کند در جلسه حرفه ای تر به نظر برسید و به مشتری بفهمانید که به او اهمیت می دهید.

برای وقت خود و مشتری ارزش قائل باشید.

زبان بدن را فراموش نکنید. از بدن خود برای جلب اعتماد مشتری استفاده کنید. بیاموزید که چه حرکاتی بر مشتری تأثیر می گذارد.

حتما به موقع در محل تعیین شده برای قرار حضور داشته باشید. دلیلی برای بی نظمی شما وجود ندارد.



:: بازدید از این مطلب : 87
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 19 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : worldmarketing

۱ _یکی از مهم‌ترین تکنیک‌های بازاریابی حضوری این است که فروشندگان باید بدانند چگونه این کلمه را به مشتری منتقل کنند. اما سعی کنید مکالمه را به سمتی که می خواهید هدایت کنید.

۲_یکی دیگر از تکنیک های بازاریابی چهره به چهره، گفتن داستان های فروش موفق است. سعی کنید داستان های فروش هیجان انگیزی را تعریف کنید.

۳_آیا همیشه به کار خود فکر می کنید؟ نسبت به کار خود اشتیاق داشته باشید. در مقابل مشتری قوی و با شور و اشتیاق در مورد محصول خود صحبت کنید. اگر نمی توانید و به محصول خود علاقه ندارید، به ملاقات مشتری نروید. اگر انگیزه کافی برای قرار ملاقات ندارید، به سمینارها یا خواندن کتاب های انگیزشی علاقه مند شوید. علاقه به کار.

۴_بگذارید مشتری صحبت کند. بدون وقفه صحبت نکنید و مشتری را اذیت نکنید، بگذارید مشتری خودش صحبت کند و صبر کنید تا مشتری تمام شود. یادتان باشد وسط حرف مشتری نپرید.

۵_قبل از رفتن به جلسه فروش حضوری، صحبت هایی که قرار است در این قرار رد و بدل شود را یادداشت کنید و قبل از رفتن متنی را که می خواهید ارائه دهید بخوانید و تمرین کنید. خودتان را جای مشتری بگذارید و بررسی کنید اگر جای مشتری فرضی بودید از خودتان خرید می کردید؟

۶_اگر برای رفتن به جلسه حضوری استرس دارید، حتما با یکی از کارمندان شرکت بازی کنید. یک نفر را انتخاب کنید و شروع به فروش بازی کنید. این تمرین خوبی است که هم گفتگوی خود را قوی تر بیان کنید و هم استرس خود را در حضور مشتری کاهش دهید.

۷_مشتری را به عنوان دوست خود در نظر بگیرید. رسمی و جدی نباشید و مانند فردی که عصا را قورت داده رفتار نکنید، خیالتان راحت باشد تا مشتری با شما احساس راحتی کند. جلسه را بسنجید و در صورت صلاح دید با مشتری شوخی های مناسب انجام دهید.

۸_اگر حافظه شما کم است، حتما یادداشت برداری کنید. مزایای یادداشت برداری: بیشتر روی جلسه تمرکز می کنید. تو بهتر گوش کن این نشان دهنده اهمیتی است که شما برای مشتری قائل هستید.

۹_مشتری را در تاریکی نگه ندارید. زمانی هست که شما از ته دل می خواهید محصول خود را بفروشید، اما گاهی مجبور می شوید مشتری را مجبور کنید.

۱۰_به روز باشید و تغییرات مشتری را متوجه شوید. اطلاعات عمومی خود را به روز نگه دارید و ظاهر و مکالمه مشتری را به خاطر بسپارید. دفعه بعد که به دفتر مشتری رفتید، اگر مشتری دستش شکسته است، این موضوع را مطرح کنید تا مشتری بداند که شما به او اهمیت می دهید.

۱۱_مثال بزنید: اگر خدمات مشابهی را در پروژه دیگری ارائه کرده اید و مشتری را راضی کرده اید، به مشتری فعلی بگویید یا اگر شرکت دیگری در صنعت مشتری فعلی از همان دستگاه ها یا خدمات استفاده می کند، عکس یا فیلمی را به او نشان دهید. مثالی از مکالمه با شرکتی بدهید که در مورد خدمات یا محصولات ما شک دارد: این شرکت نیز در مورد محصولات ما شک داشت اما محصول را امتحان کرد و به نتیجه رسید. مثال زدن یکی از قدرتمندترین سلاح های شماست.

۱۲_قرار ملاقات دوم را بگذار اگر در جلسه اول (نه) چیزی شنیده اید. اما اگر مردد یا مشتاق است، قرار بعدی را بگذارید.

۱۳_بهترین سیاست در فروش، گفتن حقیقت است. در مورد ویژگی های محصول خود که واقعا وجود دارد بگویید. اگر ویژگی های یک دروغ را به مشتری بگویید و او بعداً متوجه این دروغ شود، دیگر نمی تواند به شما و محصولات شما اعتماد کند.



:: بازدید از این مطلب : 83
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : worldmarketing

چه کسی از استراتژی بازاریابی محصول استفاده می کند؟

هر زمان که شرکتی بخواهد مشتریان بالقوه خود را از ویژگی های یک محصول جدید آگاه کند یا سطح آگاهی از محصولات موجود را گسترش دهد، می تواند از استراتژی بازاریابی محصول استفاده کند. شرکت باید مشخص کند که چه کسانی محصول را می خواهند یا به عبارت دیگر چه کسانی تمایل بیشتری به خرید و استفاده از محصول دارند. سپس تیم بازاریابی باید تعیین کند که مصرف کنندگان چقدر حاضرند برای محصول مورد نظر بپردازند و با جزئیات مشخص کنند که چه ویژگی هایی بهترین ارزش را برای محصول در نظر مصرف کنندگان ایجاد می کند. بازاریابی محصول به شرکت ها این امکان را می دهد که با چندین سناریو پیشنهادی، محصول را در دسترس مخاطبان کمتری قرار دهند و در فرآیند بهینه سازی قبل از عرضه محصول اصلی به بازار باشند. آنها باید نسخه های جدید محصول را آزمایش کنند و هر یک از متغیرهای محصول را قبل از عرضه گسترده محصول ارزیابی کنند.

شرکت های دانش بنیان و گروه های نوپا که مبتنی بر وجود یک محصول خاص هستند، می توانند از استراتژی بازاریابی محصول بیشتر از سایر شرکت های تولیدی استفاده کنند. از سوی دیگر، شرکت های تولیدی که می خواهند محصول جدیدی را روانه بازار کنند، می توانند علاوه بر استفاده از سایر استراتژی های بازاریابی، محصول را به بازار عرضه کنند و تجربه موفقی در جذب مشتری و فروش محصول داشته باشند.

به عنوان مثال، اگر یک صاحب کسب و کار کوچک بخواهد یک صابون جدید بر اساس فرمول قدیمی خانوادگی راه اندازی کند، می تواند با انجام اولین مرحله از فرآیند تحقیقات بازار، موثرترین روش های بازاریابی را برای محصول تعیین کند. او می تواند صابون را به جمعیت های مختلف مصرف کنندگان هدف، با قیمت های مختلف و در بسته بندی های مختلف عرضه کند و آن را به طور کاملا طبیعی در بازار هدف خود آزمایش کند تا بهترین ترکیب از ویژگی های محصول را بیابد. و مسیری را بیابد که فروش محصول را هر چه بیشتر افزایش دهد. با استفاده از این اطلاعات، صاحب کسب و کار می تواند هنگام آماده سازی محصول صابون برای توزیع انبوه، فروش را با اطمینان بیشتری هدف قرار دهد.



:: بازدید از این مطلب : 96
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : worldmarketing

استراتژی بازاریابی محصول شاخه ای از بازاریابی است که بر یافتن مشتری مناسب برای یک محصول خاص و ایجاد بستری جذاب برای عرضه آن تمرکز دارد. استراتژی بازاریابی محصول سعی دارد با استفاده از ترکیب مناسب تحقیق، طراحی و تبلیغات، اقدامات اساسی و موثر را در این راستا انجام دهد تا فروش فوق العاده محصول را تضمین کند. این یک استراتژی بازاریابی خاص نیست، بلکه یک جنبه اساسی از بسیاری از استراتژی های بازاریابی است که پتانسیل یک محصول خاص را برای فروش استثنایی به حداکثر می رساند.

به عنوان مثال، با وجود چالش‌های موجود در صنعت رایانه و بازی‌های ویدیویی و همچنین تولید کنسول‌های بازی، نینتندو از استراتژی بازاریابی محصول موفقی برای تثبیت خود در ذهن بازیکنان بازی‌های ویدیویی در آمریکا استفاده کرد. این شرکت تحقیقات بازار گسترده ای را روی این گروه از مصرف کنندگان انجام داد تا ابتدا مشخص کند که مشتریان اصلی آنها چه کسانی هستند و چگونه از محصول استفاده می کنند. آنها اولین نسخه از محصول را در شهر نیویورک منتشر کردند و اطلاعاتی در مورد خریدار محصول آنها جمع آوری کردند. همچنین، آنها بیشتر بررسی کردند که چرا خرید کردند، آنها به وضوح شناسایی کردند که چه عواملی در فرآیند خرید محصول نقش داشته است. با این اطلاعات، تیم بازاریابی نینتندو تصمیم گرفت با افزایش زیبایی بصری و تبلیغات که می تواند روند عرضه و عرضه محصول را در سراسر ایالات متحده تسهیل کند، تأثیر نقاط قوت محصول را افزایش دهد. در نهایت تمامی این عوامل منجر به عرضه محصولی مشتری پسند به بازار شد که دقیقا همان محصولی است که مشتری قصد استفاده از آن را داشته و انتظارات مشتری را به بهترین شکل ممکن برآورده می کند.

 

اقدامات اساسی برای برنامه ریزی استراتژی بازاریابی محصول

تحقیق و ارزیابی محصول: یک محصول خوب تنها در یک فروش موفق خود را تثبیت نمی کند. هفته‌ها و ماه‌ها قبل از عرضه محصول به بازار، باید زمانی را برای بررسی بازخورد محصول و خدمات خود با مسئولان توسعه محصول خود اختصاص دهید. استفاده از محیط تست و جامعه می تواند مفید باشد. و کوچکترین مشکلاتی که می شنوید می تواند بزرگترین پیشرفت ها را برای شما به ارمغان بیاورد.

داستان محصول: داستان محصول به معنای همه چیزهایی است که شما روزانه با آنها روبرو می شوید. سوالاتی مانند: چرا این محصول خوب است؟ به طور خاص چه نیازی را برطرف می کند؟ چه مزیتی نسبت به رقبای خود در بازار دارد؟ و در نهایت، چرا باید برای این محصول یا خدمات هزینه کرد؟

طرح راه اندازی: هیچ تیم بازاریابی محصولی بدون برنامه راه اندازی موفق نمی شود. محصول چگونه تمام می شود؟ چه کسی مسئول هر مرحله از تولید تا تحویل محصول است؟ جوامع تحت مشارکت: بازاریابی محصول باید شنیده شود! هر محصولی باید دیده و شنیده شود. به همین دلیل است که برای تیم بازاریابی مهم است که روی بازخورد بازار سرمایه گذاری کند. تماس با شرکا، اینفلوئنسرها و مشتریان برای بازخورد و بهبود یکی از مراحلی است که تیم بازاریابی محصول به صورت مستمر انجام می دهد.

فروش و خدمات پیش فروش: هنگامی که محصول آماده شد، تیم فروش آماده است تا استراتژی فروش خود را برای این فرصت تجاری جدید پیاده سازی کند. در اینجا، وظیفه تیم بازاریابی محصول این است که با کارکنان فروش در طول فرآیند فروش ملاقات کند و اطمینان حاصل کند که پیام و تبلیغات در نظر گرفته شده برای محصول تا اولین تماس فروش ثابت باقی می ماند.



:: بازدید از این مطلب : 96
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : worldmarketing

صنعت بازی های ویدیویی، که امروزه ده ها میلیارد دلار در سراسر جهان ارزش دارد، تقریباً در اواسط دهه 1980 در ایالات متحده متوقف شد. پس از افزایش مداوم در دهه 1970 و اوایل دهه 1980، درآمد بازی تا سال 1985 شروع به کاهش کرد و حدود 97 درصد کاهش یافت. احیای صنعتی بسیاری از شرکت ها و برندهای بزرگ در جهان را می توان به وجود یک محصول گره زد. به عنوان مثال، اگر بخواهیم مثالی مدرن بزنیم، بقای شرکت های بسیار موفقی مانند بلیزارد، مایکروسافت و سونی را به برندی با محصول عالی نسبت می دهند: نینتندو. تاثیر فروش این محصول به قدری زیاد است که می تواند نقش تعیین کننده ای روی هر یک از این شرکت ها داشته باشد. بنابراین استراتژی بازاریابی محصول می تواند به عنوان یک فرآیند اصلی و حیاتی برای این سه شرکت در نظر گرفته شود.

پس از انبوهی از علل و ایرادات مخرب در روند پیاده سازی شرکت، مانند شروع نادرست در حین عرضه محصول، مشکلات فنی و به ویژه تعاملات آسیب دیده با شرکت های توزیع، سرانجام نینتندو در سال 1985 تصمیم گرفت که بازی و دستگاه سرگرمی خود را به بازار عرضه کند. ایالات متحده. با وجود عدم موفقیت این برند در بازارهای هدف خود، نینتندو توانست توجه مخاطبان خود در آمریکا را به خود جلب کند و توانست میلیون ها کنسول بازی، حقوق بازی و لوازم جانبی سخت افزاری را در اختیار مصرف کنندگان مشتاق قرار دهد و آمار فروش آن به طور چشمگیری افزایش یابد. .

موفقیت محصول Nintendo Game System (NES) را می توان به اعتماد این شرکت به محصول ارائه شده نسبت داد. آنها توانستند در مدت زمان کوتاهی به موفقیت های چشمگیری دست یابند و این به این دلیل بود که نسبت به محصول خود اطمینان داشتند و همچنین می توانستند فرآیند اطلاع رسانی به مشتریان خود را به درستی انجام دهند. کاورهای جای دیسک بازی دارای گرافیک واقعی بودند و شخصیت های بازی را به طرز خارق العاده ای به تصویر می کشیدند و همچنین لوازم جانبی سخت افزاری با طراحی بصری روانه بازار می شد که همگی نشان از احترام این شرکت به مشتریان داشت. .

قبل از عرضه محصول و عرضه آن در سراسر کشور، نینتندو گروه های خاصی از مصرف کنندگان را هدف قرار داد که احتمالاً بیشترین تمایل را برای محصول نشان می دادند. آنها بیشتر محصول خود را به گروه های متمرکز کوچکتر تقسیم کردند و آزمایش های تحقیقاتی را روی هر یک از آنها انجام دادند تا رفتار هر یک را برای خرید و استفاده از محصول مشاهده کنند. نینتندو با بازاریابی تهاجمی محصول خود برای مصرف کنندگان خاص، کل صنعت را از لبه نابودی نجات داد و بسیاری از مخاطبان این نوع بازی های رایانه ای و سرگرمی را به بازار بازگرداند و در نتیجه سبک زندگی گروه بزرگی از نوجوانان و جوانان را تحت تأثیر قرار داد. . put تاثیر این اقدامات به دلیل اثربخشی محصول و استراتژی بازاریابی محصول بود که توانست آن را از سایر محصولات موجود در بازار متمایز کند. تمرکز ویژه بر ویژگی های محصول توانست آن را کاملا با رفتار مصرف کننده تطبیق دهد و با توجه به نیاز آنها روانه بازار شود.



:: بازدید از این مطلب : 100
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : worldmarketing

بازاریابی یک استراتژی است که توسط یک شرکت برای برقراری ارتباط با مشتریان استفاده می شود.

عملیات بازاریابی مشتریان را از ویژگی های مختلف محصولات و خدمات آگاه می کند.

شرکت ها به منظور جذب و جذب مشتری به سمت یک محصول یا خدمات در بازار هدف، روش های خلاقانه یا استفاده شده قبلی را برای رویارویی با رقبا و حضور در بازار آماده می کنند.

تعریف بازاریابی از دیدگاه انجمن بازاریابی آمریکا (AMA).

بازاریابی مجموعه ای از روش ها و فرآیندها به منظور برقراری ارتباط و انتقال پیشنهادات ارزشمند به مشتریان کالا و خدمات، ذینفعان و جامعه مورد نظر است.



:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 12 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : worldmarketing

روش های بازاریابی در دنیای امروز به یک مفهوم بسیار گسترده تبدیل شده است. استفاده از انواع مختلف روش های بازاریابی می تواند برند شما را بسیار قوی تر کرده و نرخ تبدیل بسیار بالاتری ایجاد کند.

آیا این بدان معناست که همه انواع روش های بازاریابی باید به طور همزمان استفاده شوند؟ پاسخ منفی است.

استفاده از تمامی روش های بازاریابی باعث هدر رفتن زمان و منابع زیادی شده و قدرت برند را کاهش می دهد.

با این حال، هنگامی که با تمام گزینه های بازاریابی آشنا شدید، می توانید بهترین استراتژی بازاریابی را انتخاب کنید که مناسب کسب و کار شما باشد.

اما استراتژی که در مورد آن صحبت کردیم به چه معناست: استراتژی بازاریابی مجموعه ای از اقدامات است که برای جذب مشتریان و در نهایت هدایت آنها به سمت خرید انجام می شود. هر استراتژی بازاریابی برای دستیابی به اهداف مختلف طراحی شده است، به همین دلیل است که قبل از شروع باید اهداف بازاریابی خود را مشخص کنید.

 



:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 12 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : worldmarketing

بسیاری از افراد نمی توانند تعریف صحیح و کاملی از اصطلاح بازاریابی دیجیتال ارائه دهند. این اصطلاح آنقدرها که به نظر می رسد پیچیده و مبهم نیست. در واقع هر نوع بازاریابی با هدف فروش محصولات و خدمات از طریق دستگاه های الکترونیکی بازاریابی دیجیتال نامیده می شود.

دیجیتال مارکتینگ حرفه جدیدی نیست. این رشته با ورود وسایل الکترونیکی به زندگی مردم شروع به شکل گیری کرد. اکثر مردم فکر می کنند که این نوع بازاریابی فقط به بازاریابی محتوا و شبکه های اجتماعی محدود می شود. در صورتی که این موارد تنها بخشی از دیجیتال مارکتینگ محسوب می شود و شامل تمامی زیر مجموعه های این حوزه نمی شود.

بازاریابی دیجیتال به صورت آفلاین و آنلاین انجام می شود. در پایان این مقاله به روش های بازاریابی آفلاین اشاره می کنیم اما در بیشتر موارد به انواع بازاریابی آنلاین می پردازیم زیرا بازاریابی آنلاین قسمت بزرگی از بازاریابی دیجیتال را در بر می گیرد. اگر می خواهید بازدهی بسیار بالایی در کسب و کار خود داشته باشید، باید هم روش های آفلاین و هم آنلاین را در نظر بگیرید.

اهمیت بازاریابی دیجیتال

ارتباط بین انسان و وسایل الکترونیکی روز به روز در حال افزایش است. در واقع، در برخی کشورها، کاربران بیش از 11 ساعت از فعالیت های روزانه خود را صرف تعامل با دستگاه های الکترونیکی می کنند. در آینده نزدیک استفاده از این وسایل در تمامی فعالیت های روزمره انسان نقش خواهد داشت. از این رو، اهمیت و تاثیر دیجیتال مارکتینگ روز به روز در حال افزایش است. بی توجهی به این موضوع جذب مشتری بیشتر را برای شما تقریبا غیرممکن می کند و در نتیجه کسب و کار شما از سایر رقبا عقب خواهد ماند. در ادامه به معرفی انواع بازاریابی دیجیتال می پردازیم. شما می توانید بهترین روش های دیجیتال مارکتینگ را با توجه به صنعت، کسب و کار و مشتریان خود انتخاب کنید و از این روش ها برای رشد و توسعه کسب و کار خود استفاده کنید.



:: بازدید از این مطلب : 91
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 12 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : worldmarketing

استراتژی کسب و کار در استراتژی بازاریابی خلاصه می شود. توانایی جذب مشتریان مناسب موفقیت کسب و کار را تعیین می کند. شما مسئول اتخاذ تصمیمات استراتژیک مهم برای کسب و کار خود هستید، به خصوص در چهار زمینه.

1. تخصص

تخصص به معنای تمرکز تمام تلاش ها بر روی یک محصول، خدمات، مشتری، بازار یا حوزه فناوری خاص است که "نیروی محرک" بازاریابی، فروش و فعالیت های تجاری است. می توان در یک محصول خاص تخصص یافت و ارزش افزوده منحصر به فردی را در آن گروه محصول ارائه داد که بهتر، سریعتر، ارزان تر و برتر از رقبا باشد. همچنین می توانید خدمات تخصصی ارائه دهید. شما می توانید خدمات خاصی را به گروه خاصی از بازار ارائه دهید که بهتر، ارزان تر، راحت تر و جذاب تر از خدمات رقبا باشد. شاید شما یک متخصص مشتری محور مانند والمارت باشید. والمارت بر مشتریانی متمرکز است که «با حقوق زندگی می‌کنند». ایده اولیه سام والتون ارائه محصولات خوب با قیمت های خوب برای اکثر مصرف کنندگان در آمریکا و سایر بازارها بود. شاید بازار خاصی را بر اساس حوزه تخصصی خود هدف قرار دهید. این بازار می تواند محلی، استانی، ملی یا حتی بین المللی باشد. اما زمانی که بازار خاصی را انتخاب می کنید، باید روی کسب تخصص در آن زمینه و ارائه چیزی ارزشمندتر از محصولات رقبا تمرکز کنید. شاید شما در یک فناوری یا حتی یک ویژگی خاص که رقبای شما فاقد آن هستند، تخصص دارید. بسیاری از شرکت ها از کانال توزیع تخصصی برای توزیع محصولات استفاده می کنند.

2. تمایز

این اصل نبض بازاریابی و دلیل اصلی موفقیت یا شکست کسب و کار است. حوزه تمایز جایی است که شما خود را از تمام شرکت‌هایی که سعی در فروش محصول مشابه به مشتریان دارند جدا می‌کنید. اکنون تمرینی برای شما داریم: تصور کنید همه رقبا به طور ناگهانی از بازار ناپدید می شوند و شما تنها عرضه کننده یک محصول یا خدمات خاص در بازار هستید. این چگونه فروش و سودآوری شما را تغییر خواهد داد؟ من معتقدم که این شما را به یکی از موفق ترین و سودآورترین مشاغل در صنعت خود و حتی جهان تبدیل می کند. سوال این است: چگونه می توانید محصول یا خدمات خود را به گونه ای متمایز کنید که مشتری فکر کند شما "تنها گزینه" خرید این محصول یا خدمات در بازار فعلی خود هستید؟

3. تقسیم بندی

امروزه بسیاری از متخصصان بازاریابی بر این باورند که آینده بازاریابی به توانایی تقسیم بندی دقیق بازار بستگی دارد. میلیاردها دلاری که هر ساله صرف تحقیقات بازار می‌شود، عمدتاً در تلاش است تا مشتریانی را که به‌جای تأمین‌کننده قبلی‌شان، محصول یا خدمات شما را خریداری می‌کنند، به‌دقت شناسایی کند. سوال این است که "مشتریانی که بیش از همه به تخصص، منحصر به فرد بودن یا برتری شما اهمیت می دهند و خواهان ویژگی ها و مزایای دقیقی هستند که شما قادر به ارائه آنها هستید، چه کسانی هستند؟" مشتری کامل یا ایده آل خود را چگونه توصیف می کنید؟ بازار هدف شما چه کسانی هستند؟ کدام افراد در اقیانوس مشتریان به دلیل ارزش افزوده منحصربفرد شما یا ارزش افزوده ای که با بهبود محصول یا خدمات خود ایجاد می کنید، تمایل و توانایی بیشتری برای خرید از شما دارند؟

ابتدا به "ویژگی های جمعیت شناختی" آنها نگاه کنید. سن، جنسیت، محدوده درآمد، تحصیلات، شغل یا تخصص مشتری ایده آل شما چیست؟ کجا زندگی می کند یا کار می کند؟ وضعیت خانوادگی یا ساختار خانواده او چگونه است؟ شاید قسمت دوم توصیف ایده آل مشتری مهمتر باشد. این قسمت را «ویژگی های روانی» می نامیم، یعنی آنچه در ذهن مشتری ایده آل می گذرد و بیشترین تأثیر را در خرید از شما، خرید از رقبای شما دارد یا خیر. اهداف و آرزوهای مهم مشتری بالقوه ایده آل چیست؟ خواسته ها، نیازها و انگیزه های او برای تصمیم گیری خرید چیست؟ چه امیدها، رویاها و آرزوهایی برای آینده دارد که با کمک محصول یا خدمات شما به واقعیت تبدیل شود؟ مشتری چه ترس، تردید یا نگرانی هایی دارد که باعث می شود محصول یا خدمات شما را نخرد؟ چه مشکلاتی در زندگی مشتری ایده آل شما وجود دارد که محصول یا خدمات شما به حل آنها کمک می کند؟ محصول یا خدمات شما چه نیازهایی را برآورده می کند؟ به مشتریان کمک می کند تا به چه اهدافی دست یابند؟ مشتری ایده آل چه دردی را دوا می کند؟

4. تمرکز کنید

تمرکز رکن چهارم استراتژی بازاریابی است که با تعریف واضح حوزه تخصص، تمایز و تقسیم بندی به دست می آید. شما می دانید چه چیزی را ارائه می دهید و چه چیزی را ارائه نمی دهید. شما می دانید که چرا مردم باید به جای رقبای شما از شما خرید کنند. شما مشتری ایده آل خود را شناسایی کرده اید. حال در مرحله چهارم باید بر مشتریانی تمرکز کنید که می توانند و در یک بازه زمانی معقول از شما خرید کنند. بهترین راه های ممکن برای تبلیغات و ارتباط با مشتریان ایده آل شما چیست؟ بهترین رسانه ای که به شما امکان می دهد با بیشترین تعداد مشتری با کمترین قیمت ممکن ارتباط برقرار کنید کدامند؟ مهمتر از همه، قدرتمندترین جاذبه های شما که باعث پاسخ سریع و حتی فوری به خرید می شوند، کدامند؟

برنامه بازاریابی شما

وقتی هفت بخش آمیخته بازاریابی را با چهار جزء استراتژی بازاریابی ترکیب کنید، در نهایت به یک برنامه بازاریابی عالی خواهید رسید.

یک طرح بازاریابی عالی چندین مزیت دارد. اول اینکه یک جریان دائمی از مشتریان مناسب را جذب می کند و رودخانه ای از مشتریان به سمت وب سایت یا دفتر شما سرازیر می شود. یک برنامه بازاریابی عالی بارها بر پیشنهاد فروش منحصر به فرد و "ارزش افزوده منحصر به فرد" شما تأکید می کند و به مشتریان یادآوری می کند که شما بهترین و تنها گزینه برای خرید یک محصول یا خدمات هستید. بازاریابی در بازار پر رقابت امروزی بسیار پیچیده و در عین حال بسیار ساده است. مشتریان ایده آل خود و نیازهای آنها را با دقت تعریف کنید. سپس راهی پیدا کنید تا آنچه را که می‌خواهند بهتر، سریع‌تر و ارزان‌تر از رقبا ارائه دهید.

 



:: بازدید از این مطلب : 53
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 تير 1401 | نظرات ()